Moooi Crochet

De Moooi Crochet serie laat je kennismaken met niet zomaar bijzettafels. Deze bijzettafels gaan eigenlijk als ware kunstobjecten door het leven. De kleinste van het stel is de Moooi Crochet bijzettafel 30x30. De bijzettafel is ontworpen door niemand minder dan oprichter en topontwerper Marcel Wanders. Topontwerper Marcel staat onder meer bekend om zijn karakteristieke en originele ontwerpen. Dat zie je in het ontwerp van deze bijzettafel ook duidelijk terug. Deze tafel is niet van hout of plastic, maar van geloof het of niet: katoen. We horen je denken. Hoe blijft deze bijzettafel dan in de vierkante vorm die hij heeft? Dat komt door de hars die dit ontwerp heeft meegekregen. Dit zorgt ervoor dat het katoenen kant in vorm blijft en stevig op zijn voeten staat. Wil je meer over deze collectie weten? Ontdek deze complete serie van Moooi. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Moooi design

Het Nederlandse Moooi werd in 2001 opgericht door topontwerper Marcel Wanders en geboren marketeer Casper Vissers. Zij staken de koppen bij elkaar en boeken door hun perfecte mix enorm succes met dit merk. De naam van dit designlabel past perfect bij de ontwerpen die zij maken en op de markt brengen. De producten zijn zo mooi dat ze met de merknaam Moooi hier de nadruk op leggen. De extra ‘o’ staat namelijk voor de extra waarde die zij meegeven als het gaat om schoonheid en uniciteit. De schoonheid valt direct op als je de collectie van Moooi ziet. Naast dat de producten van Moooi lekker functioneel zijn, zien ze er ook uniek uit en lijken het eigenlijk stuk voor stuk op kunstobjecten. Naast bekendheid in Nederland, heeft Moooi deze ook absoluut in het buitenland. Dit komt onder meer door de showrooms die dit merk heeft in New York, Milaan en Londen.

Decoratieve Moooi Crochet bijzettafels

Naast de kleinere bijzettafel is er ook een grotere variant: de Moooi Crochet bijzettafel 60x30. Deze bijzettafel heeft een breedte van 30 centimeter, gaat 30 centimeter de hoogte in en heeft een lengte van 60 centimeter. Hierdoor is hij twee keer zo breed als de andere bijzettafel. Je kunt er ook voor kiezen om deze bijzettafels samen tot een geheel te laten vormen. Zet ze gerust naast elkaar en vorm een fraai geheel. Door de grootte is het eigenlijk al net een salontafel. Zo heb je meer ruimte om je mooiste woonaccessoires te laten zien of simpelweg je eten en drinken te plaatsen in bekers, bordjes en schaaltjes. Het mag duidelijk zijn dat deze bijzettafels je interieur eenvoudig een boost geven. Door de toegankelijke kleur komen ze eigenlijk in elke ruimte tot hun recht.

Moooi Crochet bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elk product uit de Moooi Crochet serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.