Naar boven

Moooi Smoke

De Moooi Smoke serie neemt de term ‘rookfauteuil’ wel heel letterlijk. De stoelen en kroonluchter uit deze collectie zijn letterlijk in brand gestoken en daarna gelakt. Hierdoor krijgen de producten een smokey uitstraling. Je ziet de verbranding direct terug in de Smoke Dining Armchair stoel, die door het vuur een hap uit de rugleuning mist. Maar ook de Smoke Chair fauteuil en de Smoke Dining Chair stoel zijn aangetast door de brand, zoals je ziet in het houtskoolpatroon op de poten en leuning. En hoewel de Smoke Chandelier kroonluchter geen kaarsen meer draagt, is ook deze niet bespaard gebleven voor het vuur. Omdat elk product uit de Smoke serie met de hand gemaakt wordt, is geen enkel product hetzelfde. Wil je dus echt een uniek stuk design? Ga dan voor een Moooi Smoke object.

Flinders is dé Moooi Smoke dealer van België

Flinders is officieel dealer van de Moooi Smoke familie. We kunnen alle design lampen leveren. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Moooi of heb je een meer technische vraag? Bel dan onze klantendienst 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op.

Bij Flinders vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Bestel je Moooi verlichting bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van BeCommerce en voert het BeCommerce waarborg.