Moooi hanglampen

Voor een Moooi hanglamp ben je bij Flinders aan het juiste adres. Wij hebben meer dan vijftig hanglampen van het eigenzinnige, Nederlandse designmerk in onze collectie. De eerste waar je waarschijnlijk aan denkt is de Moooi hanglamp naar het ontwerp van Bertjan Pot, de Random Light. Deze schitterende lamp is uitgegroeid tot een klassieker en je kunt hem in vele woonkamers bewonderen. De populaire Moooi hanglamp is verkrijgbaar in wit en zwart en heeft tevens een uitvoering met ledverlichting. Excentriek als Moooi is, kon de Non Random hanglamp dan ook niet uitblijven na het eerdere succes van Bertjan Pot. En wat dacht je van de geinige Cluster hanglamp? Deze Moooi hanglamp zet je dankzij de meerdere fittingen steeds weer op het verkeerde been. Kortom, een Moooi hanglamp weet je steeds weer te verrassen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 56 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 56 producten Terug naar boven

Moooie combinatie

Toen topontwerper Marcel Wanders en geboren marketeer Casper Vissers in 2001 de handen ineen sloegen, was het nog maar een kleine stap naar het succesvolle Moooi zoals wij dat nu kennen. Designlabel B&B Italia zag potentie in het nog jonge Nederlandse designlabel en kocht zich in voor maar liefst 50 procent. Eigenzinnig als zij zijn, besloten eigenaren Wanders en Vissers in 2012 om deze aandelen terug te kopen en geheel op eigen benen te gaan staan. Een slimme zet. Met vier showrooms in Amsterdam, Londen, Milaan en New York kan ook de rest van de wereld inmiddels niet meer om Moooi heen. De collectie kan het best worden omschreven als grappig, onconventioneel en experimenteel. Topontwerpers als de Nederlandse Bertjan Pot leveren hun bijdrage aan de bijzondere collectie, waaruit zelfs meer dan één bijzondere verlichting is ontstaan.

Moooi hanglamp voor iedere familie

Een andere, unieke Moooi hanglamp is die uit de Moooi Prop Light collectie. Deze serie werd in 2013 gelanceerd door het Nederlandse designlabel en trekt alle aandacht dankzij de opvallende led-lichtbronnen. De Moooi Prop Light familie kent maar liefst negen varianten, waarvan de Moooi hanglamp er slechts één is. Maar het Nederlandse designlabel kent meerdere bijzondere productfamilies, zoals de Moooi Valentine serie en de Moooi Heracleum serie. Waar een Moooi hanglamp uit de Valentine familie heel compact en stoer is vormgegeven, heeft de ledverlichting uit de Heracleum serie juist een speels uiterlijk. Dit zorgt ervoor dat je voor iedere woning een geschikte Mooi hanglamp kunt vinden.

Slag in de rondte

Het is ongetwijfeld de meest bekende Moooi hanglamp: de Moooi Raimond lamp. Deze prachtige verlichting kent diverse verschijningen, bijvoorbeeld als dimbare Moooi hanglamp met ledverlichting. De serie is vernoemd naar ontwerper Raimond Puts – hoe kan het ook anders? Minder voor de hand liggend is de naam van de volgende Mooi hanglamp, de Dear Ingo hanglamp. Met maar liefst zestien verstelbare armen is dit een echte spin-in-het-web. Je raadt het al: geen enkel plekje in huis blijft onbelicht met deze prachtige Moooi hanglamp.

Moooi hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elke Moooi hanglamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Moooi hanglamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Moooi hanglamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Staat je favo hanglamp hier niet tussen? De collectie design hanglampen van Flinders bevat meer dan 1900 items.