Er komen geen producten overeen met de selectie.

Moooi

Moooi is natuurlijk afgeleid van het Nederlandse woord mooi. Het designlabel is dan ook een Nederlands merk en is opgericht in 2001 door Marcel Wanders en Casper Vissers. De samenwerking bleek een schot in de roos, want een aantal jaren verder is Moooi een begrip in de designwereld geworden. Het merk heeft zijn succes deels te danken aan de vele samenwerkingen met verschillende topontwerpers. Door invloeden van diverse topontwerpers is de collectie van Moooi zeer divers en innovatief. Het is duidelijk dat het merk probeert op te vallen en dat is terug te zien in hun designs. Moooi verliest echter nooit de functionaliteit van een product uit het oog waardoor er juist een mooie afwisseling ontstaat in de producten. Dat hun manier van denken aanslaat, blijkt wel uit het feit dat zij over meerdere showrooms in West-Europa beschikken en zelfs één showroom in New York hebben.

Moooi Nut serie: pareltje in huis

De Moooi Nut fauteuil met cinnamon onderstel is zeer uniek en een prachtige fauteuil waarin je heerlijk kunt ontspannen. De leuning staat iets verder naar achter waardoor je nog meer achterover kunt hangen. Naast de fauteuil met cinnamon onderstel is er ook de Moooi Nut Fauteuil met white washed onderstel. De stoel nodigt uit om heerlijk te relaxen en de ogen eventjes te sluiten. Een opvallend detail van deze stoel is dat het zitvlak en de leuning van elkaar gescheiden zijn waardoor het hout deels zichtbaar blijft. Aan alles is te zien dat deze fauteuil puur vakmanschap betreft en perfect is afgewerkt. Naast de fauteuil is er ook een Moooi Nut stoel. Deze stoel heeft een houten basis en een zachte zitting. Een mooie plek voor deze stoel is aan de eettafel, maar in een andere ruimte komt hij ook goed tot zijn recht.

Moooi Nut bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elk product uit de Moooi Nut serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.