Moooi is anders

Moooi is een designlabel van Nederlandse bodem dat in 2001 werd opgericht. Topontwerper Marcel Wanders en geboren marketeer Casper Vissers hebben samen designlabel Moooi gemaakt tot het succes dat het nu is. Met vier showrooms in Amsterdam, Londen, Milaan en New York kan ook de rest van de wereld inmiddels niet meer om Moooi heen. De collectie kan het best worden omschreven als grappig, onconventioneel en experimenteel. Daarnaast is de collectie een mix van functionele producten - handig voor dagelijks gebruik - en unieke, bijna kunstobjecten. De vernieuwende en soms humoristische designmeubelen weten altijd de aandacht te trekken. De designmeubelen zijn stuk voor stuk unieke producten die je interieur zeker zullen verrijken, zoals de Moooi Monster barkruk. Deze barkruk zit hartstikke lekker door de prachtige comfortabele bekleding. Genieten! Let je wel op de tijd?

Een prachtige Moooi barkruk

Voor de kleinere mensen onder ons kun je ook kiezen voor de Moooi New Antiques low barkruk. Deze Moooi barkruk is natuurlijk ook leuk te combineren met de hogere variant. Het is maar net wat je wilt in jouw interieur. Je kunt in elk geval je voeten heerlijk laten rusten op de voetentrede. Ken je de Monster barkrukken van Moooi al? Klinkt misschien wat eng, maar dat zijn ze niet! In de zachte vacht van de Moooi Monster barkruk 66cm zak je heerlijk weg en voel je je veilig. Toch komen de tanden van dit monster enigszins naar voren in het ruitpatroon van de stoel. Wij kunnen je verzekeren dat je niet bang bent voor deze kruk als je er eenmaal op zit! Er bestaat wel een klein gevaar, dat je te lang blijft hangen op deze stoel omdat hij zo lekker zit. Er bestaan ook nog andere varianten binnen deze collectie: de Moooi Monster barkruk 76cm en de Moooi Monster barkruk 66cm Divina. Kies de kleur en de hoogte die past bij jouw smaak en voorkeur!

Moooi barkruk bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elke Moooi barkruk kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke barkruk van Moooi en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een barkruk van Moooi, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.