Moooi en Marcel Wanders

In 2001 richtte Marcel Wanders en Casper Vissers het merk Moooi op. Met als doel de wereld te inspireren en verleiden met sprankelende en innovatieve ontwerpen. De extra ‘o’ toegevoegd aan het Nederlandse woord mooi staat voor de extra laag van schoonheid en authenticiteit dat het merk aan de producten toevoegt. De rol van Marcel Wanders binnen het merk is die van een artdirector. Maar daarnaast werkt hij zelf ook nog steeds als ontwerper. Zijn werk wordt door verschillende grote merken vertegenwoordigd en is ook terug te vinden in musea wereldwijd. Marcel Wanders is ook de ontwerper van de Pet Light collectie. Weer een product waar humor, elegantie, overdaad en simpliciteit samenkomen. Welk dier schijnt binnenkort bij jou thuis zijn of haar licht?

Unieke Pet Lights van Moooi

Het leuke van dieren in huis nemen die niet echt zijn, is dat je soorten kan kiezen die anders nooit zouden kunnen. Te groot, uitgestorven, bedreigde diersoort of te gevaarlijk. Het maakt allemaal niet uit. Ben je altijd al gefascineerd door de uil met haar grote ogen, haar wijsheid en rust? Met de Pet Light UhUh tafellamp heb je er eindelijk een in huis. Met haar gouden elementen is het een stijlvol en elegant designstuk. Liever een komisch figuur dat je huis komt verlichten? De Pet Light Noot Noot tafellamp is een pinguïn die zelf in stilstand een glimlach op je gezicht tovert. Ook bij deze versie is het mat witte glas gedecoreerd met gouden onderdelen. Je kunt ze natuurlijk ook allemaal nemen. Wanneer iemand dan vraagt of je huisdieren hebt, kun je zeggen dat je een konijn, uil en pinguïn hebt. Kijken of iemand je gelooft.

Moooi Pet Light bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij alle producten uit de Moooi Pet Light serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.