Moooi Meshmatics

Wie zijn blik werpt op de kroonluchters uit de Meshmatics collectie van Moooi zal nooit bedenken dat deze elegante lamp gecreëerd is met een machine en techniek. Het materiaal is simpel, maar wel omgetoverd in deze drie lagen schoonheid. Door de transparantie heeft elke lamp uit deze serie een elegante, zachte glow die niet als een blok aan het plafond is. En als we het over showstoppers hebben, is deze lamp daar de definitie van. Of je nu de Moooi Meshmatics Chandelier small of de Moooi Meshmatics Chandelier large kiest, teleurstellen is het laatste wat dit ontwerp van Moooi zal doen. De kroonluchter heeft namelijk zowel overdag als ’s avonds een unieke uitstraling. Het is zelfs net alsof je een andere lamp hebt opgehangen. Daarnaast zorgt het overlappende gaas voor een uniek lichtpatroon dat een magische sprankeling in een ruimte creëert.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Moooi met Rick Tegelaar

Rick Tegelaar is de designer van de Meshmatics collectie voor Moooi. De man achter deze serie is een materiaalgeoriënteerde ontwerper. Rick was van kinds af aan al geïnteresseerd in machines en mechanische processen waar de Meshmatics collectie ook uit voort is gekomen. Zijn fascinatie voor techniek gecombineerd met zijn kracht in esthetisch aantrekkelijk design maken de ontwerpen uniek en tijdloos. Zijn werken worden daarnaast herkend aan het gebruik van ongebruikelijke materialen en het vinden van nieuwe, mooie vormen op innovatieve wijze. Nog een leuk feitje over Rick? Hij is niet alleen een echte denker, maar ook een echte doener. Zo gebruikt hij af en toe bijvoorbeeld nog steeds lego om zijn schaalmodellen te maken. De eigenschappen van de Meshmatics collectie voor Moooi schreeuwen in ieder geval Rick en dat kan alleen maar een lach op je gezicht toveren. Een bijzondere toevoeging aan de lampen collectie van Moooi.

Magische Meshmatics collectie van Moooi

Toen Moooi in 2001 werd opgericht, was er één doel: het worden van een legendarisch designmerk en dat is goed gelukt. De collecties van Moooi zijn altijd origineel, onverwacht, rebels en tegelijkertijd geraffineerd. Integriteit is dé kernwaarde van Moooi. Wat ze zeggen dat ze doen, dat doen ze ook. En daar houden wij van bij Flinders. De producten van Moooi weten altijd stuk voor stuk de aandacht te trekken. Dus als je op zoek bent naar gave eyecatchers, dan ben je bij Moooi aan het juiste adres. De ogen van jouw gasten zullen dan ook direct gericht zijn op de magische Meshmatics lamp van Moooi. Groot of klein? Beide lampen fascineren je enorm door het ontwerp. Weet jij al waar deze in het oog springende lamp de aandacht mag stelen in jouw huis?

Moooi Meshmatics en Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij alle producten uit de Meshmatics collectie van Moooi kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.