Moooi Lolita

De Moooi Lolita serie wordt gekenmerkt door een sierlijke kap. Als je echter iets langer blijft kijken dan heeft de collectie ook iets poëtisch. De Lolita serie is ontworpen door Nika Zupanc. De ontwerpster wordt geïnspireerd door poëzie en beleefde haar internationale doorbraak met de Lolita lamp. In haar ontwerpen is een soort van geheimzinnigheid te zien en dat is precies wat zij wil bereiken. De sierlijke kap van de Lolita serie heeft daarom iets mysterieus. Het nodigt je uit om even de binnenkant van de kap te bekijken. De lampen zijn in verschillende kleuren en soorten leverbaar. Met de lampen uit de Moooi Lolita serie haal je een stukje poëzie in huis en dat geeft de ruimte net even wat extra’s. Wil je alle lampen zien? Bekijk dan de complete collectie van deze serie. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Moooi

In 2001 werd het designlabel Moooi opgericht door Marcel Wanders en Casper Vissers. Het Nederlandse designlabel is vanaf het begin erg ambitieus en heeft dan ook een bijzondere missie geformuleerd. Het bedrijf wil namelijk leidend zijn in het begrijpen van cultuur, menselijke behoeften en technologie. Zij proberen deze missie te laten slagen door verschillende samenwerkingen aan te gaan met topontwerpers. Kenmerkend is dan ook het innovatieve en unieke karakter van de ontwerpen. Hierdoor kent Moooi een divers productaanbod, zoals de Moooi lampen. Zij beschikken over functionele producten, maar ook over eigenwijze producten waar je meerdere keren voorbijloopt om het te bekijken. Het is geen verrassing dat Moooi internationaal bekend is. Zij beschikken zelfs over één showroom in New York en meerdere showrooms in West-Europa.

Moooi Lolita serie: poëtisch design

De Moooi Lolita serie maakt onderdeel uit van het complete aanbod lampen van Moooi. De lampen zijn overigens in drie soorten leverbaar. De Moooi Lolita tafellamp is fantastisch voor op een dressoir of bijzettafel. Naast de sierlijke uitstraling brengt de tafellamp ook een stukje rust in een ruimte. De kap neemt wel wat ruimte in beslag. Daarom kun je er beter niet al te veel naast zetten. De tafellamp is leverbaar in de kleuren: roze, wit of metallic rosé. De Moooi Lolita hanglamp is op zijn beurt een pareltje voor in de woonkamer of boven de eettafel. De ervaring leert dat je deze hanglampen ook prima met elkaar kunt combineren door ze bijvoorbeeld op verschillende hoogtes te hangen. Op deze manier wordt er in de ruimte een speels effect gecreëerd. De Lolita heeft een sierlijke buitenkant en een hartje van goud.

Moooi Lolita bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elk product uit de Moooi Lolita serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.