Sorteren op

1-36 van 97 producten

In de schijnwerpers: Moooi

De verlichting van Moooi is uniek in zowel kwaliteit als design. Moooi is een fraai designlabel waar Nederland trots op mag zijn. Het bedrijf is in 2001 opgericht door Marcel Wanders en Casper Vissers. Waarom de naam Moooi? De derde ’o’ in de naam staat voor de extra waarde in termen van schoonheid en uniciteit. Daarnaast zijn de lampen natuurlijk hartstikke moo(o)i. Marcel Wanders is de creatief directeur en heeft een groot aantal ontwerpen op zijn naam staan. De collectie lampen van Moooi is wel breder en bevat ook designlampen van andere bekende nationale en internationale ontwerpers. Het gaat het designlabel Moooi voor de wind. Zo werden er door de jaren heen showrooms geopend in bijvoorbeeld India, China, Mexico en de Verenigde Staten. Wat kenmerkt de lampencollectie van Moooi? Gedurfdheid, speelsheid en een lust voor het oog typeren de lampen van Moooi.  

Moooi: Heracleum, Flock of Light en Random Light lampen

We zetten een aantal bekende collecties lampen van Moooi letterlijk en figuurlijk in de spotlight: de Heracleum, de Flock of Light en de Random Light. Zo zien we in de Herecleum lampen een combinatie van natuur en technologie. Deze lampen zijn geïnspireerd op de bloesem van de Berenklauw en stelen zonder twijfel de show. Iets anders op het oog? Neem bijvoorbeeld de Flock of Light hanglampen die een warme, heldere en poëtische gloed met zich mee brengen. Oftewel een licht en luchtig designstuk overdag en een zwerm van helder licht in de nacht. De combinatie van messing cups, bronzen draden en semitransparante diffusers geeft deze lampen van Moooi een schitterende uitstraling. Ware favorieten zijn de Random Light lampen van Moooi. Het zachte, lichte karakter in combinatie met het bijzondere productieproces geeft deze lampen van Moooi een in het oog springend en uniek karakter. 

Moooi verlichting bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij alle verlichting van Moooi kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp van Moooi, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je klacht binnen no-time wordt opgelost.

Moooi
Filters
Productsoort
Hanglamp Vloerlamp Tafellamp Wandlamp Kroonluchter Kandelaar
Kleur
Ontwerper
Fitting
Bediening
Op voorraad
Dimbaar
Kleurtemperatuur
Hoogte verstelbaar
Snoerlengte
Woonstijl
Dim Techniek
Lichtrichting
Lichtbron meegeleverd
Prijs
Wattage