Moooi lampen

De collectie verlichting van Moooi is werkelijk prachtig. Bekende designlampen zijn bijvoorbeeld de Random Light lampen van Bertjan Pot, de Flock of Light hanglampen van Studio Toer en de Meshmatics Chandelier lampen Rick Tegelaar. Moooi heeft als Nederlands designlabel samenwerkingen met veel beroemde ontwerpers. Daarnaast zijn bijvoorbeeld de Heracleum serie en Raimond serie erg geliefd. In beide collecties vind je verschillende lampen waarin tientallen kleine ledlampjes geïntegreerd zijn. Deze lichtbronnen zijn hartstikke energiezuinig en gaan een leven lang mee waardoor je jarenlang plezier hebt van deze lampen in hun geheel. Is je budget enigszins beperkt? Dan is de Cluster hanglamp wellicht iets voor jou. Dit fijne, tijdloze ontwerp past in vrijwel elk interieur. Zoals je ziet, is de keuze reuze bij Moooi. Laat je verrassen door de verschillende lampen van Moooi.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 91 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 91 producten Terug naar boven

In de schijnwerpers: Moooi

De verlichting van Moooi is uniek in zowel kwaliteit als design. Moooi is een fraai designlabel waar Nederland trots op mag zijn. Het bedrijf is in 2001 opgericht door Marcel Wanders en Casper Vissers. Waarom de naam Moooi? De derde ’o’ in de naam staat voor de extra waarde in termen van schoonheid en uniciteit. Daarnaast zijn de lampen natuurlijk hartstikke moo(o)i. Marcel Wanders is de creatief directeur en heeft een groot aantal ontwerpen op zijn naam staan. De collectie lampen van Moooi is wel breder en bevat ook designlampen van andere bekende nationale en internationale ontwerpers. Het gaat het designlabel Moooi voor de wind. Zo werden er door de jaren heen showrooms geopend in bijvoorbeeld India, China, Mexico en de Verenigde Staten. Wat kenmerkt de lampencollectie van Moooi? Gedurfdheid, speelsheid en een lust voor het oog typeren de lampen van Moooi.  

Moooi: Heracleum, Flock of Light en Random Light lampen

We zetten een aantal bekende collecties lampen van Moooi letterlijk en figuurlijk in de spotlight: de Heracleum, de Flock of Light en de Random Light. Zo zien we in de Herecleum lampen een combinatie van natuur en technologie. Deze lampen zijn geïnspireerd op de bloesem van de Berenklauw en stelen zonder twijfel de show. Iets anders op het oog? Neem bijvoorbeeld de Flock of Light hanglampen die een warme, heldere en poëtische gloed met zich mee brengen. Oftewel een licht en luchtig designstuk overdag en een zwerm van helder licht in de nacht. De combinatie van messing cups, bronzen draden en semitransparante diffusers geeft deze lampen van Moooi een schitterende uitstraling. Ware favorieten zijn de Random Light lampen van Moooi. Het zachte, lichte karakter in combinatie met het bijzondere productieproces geeft deze lampen van Moooi een in het oog springend en uniek karakter. 

Moooi verlichting bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij alle verlichting van Moooi kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp van Moooi, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je klacht binnen no-time wordt opgelost.

Staat je nieuwe lamp hier niet tussen? De collectie design lampen van Flinders bevat meer dan 5000 items.