Moooie combinatie

Toen topontwerper Marcel Wanders en geboren marketeer Casper Vissers in 2001 de handen ineen sloegen, was het nog maar een kleine stap naar het succesvolle Moooi zoals wij dat nu kennen. Met vier showrooms in Amsterdam, Londen, Milaan en New York kan ook de rest van de wereld inmiddels niet meer om Moooi heen. Je vindt de ontwerpen wereldwijd in hotels, musea, kantoren en openbare instellingen. De collectie kan het best worden omschreven als grappig, onconventioneel en experimenteel. Dit is mede dankzij de geniale ontwerpen van wereldberoemde designers als Marcel Wanders zelf en de eveneens Nederlandse Maarten Baas, Studio Job en Richard Hutten. Ook Bertjan Pot leverde diverse bijdragen aan de collectie van Moooi, waaronder de Heracleum serie.

Moooi voor het milieu

Met de Moooi Heracleum serie is niet alleen een prachtige collectie lampen geboren, maar ook eentje die bijdraagt aan een beter milieu. Alle Moooi Heracleum lampen werken namelijk op LED-verlichting, de meest energiezuinige lichtbron die tot nu toe is ontwikkeld. Het mooie aan LED is dat je de lichtbron letterlijk iedere kleur uit het spectrum kunt laten aannemen. De lampjes van de Moooi Heracleum II hanglamp small geven daardoor een warm wit licht en zijn bovendien ook te dimmen. Je kunt dus zelf bepalen of je de 45 LED-lampjes van deze kleinere hanglamp uit de Moooi Heracleum collectie fel of minder fel wilt laten branden. En ook dat is weer prettig voor het milieu!

Kroon op de collectie: Moooi Heracleum the Big O hanglamp LED

Natuurlijk zijn alle lampen uit de Moooi Heracleum serie een lust voor het oog, maar er is er eentje die de kroon spant: de Moooi Heracleum the Big O hanglamp LED. Deze prachtige cirkelvormige kroonluchter heeft maar liefst 324 LED-lampjes met een totaal vermogen van slechts 72 Watt. De grootste hanglamp uit de Moooi Heracleum serie geeft dus een bescheiden, prettig warm schijnsel. Zijn omvang is echter minder bescheiden: met een diameter van 210 centimeter is dit één van de grootste hanglampen uit de hele Flinders collectie. Je kunt dan ook niet ontkennen dat deze gigantische Moooi Heracleum lamp het fantastisch zou doen in een kasteel of balzaal. Of nog beter: boven jouw zithoek!

Moooi Heracleum bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elke Moooi Heracleum lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Moooi Heracleum lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Moooi Heracleum serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast de Heracleum collectie heeft Moooi ook prachtige verlichting in de serie Raimond, Random Light.