Moooi Non Random

De hanglampen uit de Moooi Non Random collectie zijn afkomstig uit 2012. Wat de Moooi Non Random hanglamp uit deze collectie zo speciaal maakt is de manier waarop ze gemaakt zijn. Er wordt namelijk een opgeblazen strandbal gebruikt die bekleed wordt met glasvezels. Dit zorgt voor een speels effect en natuurlijk de vorm. Bertjan Pot is de ontwerper van de hanglampen uit deze serie. Hij begon eerst met een materiaalstudie die uitmondde in prachtige hanglampen. De hanglampen kunnen in de hal, keuken, woonkamer, slaapkamer of eetkamer stralen. De lamp kan ook stralen in openbare ruimtes zoals in een restaurant, vergaderruimte of wachtkamer. De hanglampen zijn in een grote en kleine variant verkrijgbaar. Welke Non Random hanglamp uit deze fascinerende collectie laat jij aan jouw plafond schitteren? 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Moooi

Moooi is een designlabel van Nederlandse bodem dat in 2001 werd opgericht. Topontwerper Marcel Wanders en geboren marketeer Casper Vissers hebben samen designlabel Moooi gemaakt tot het succes dat het nu is. Met vier showrooms in Amsterdam, Londen, Milaan en New York kan ook de rest van de wereld inmiddels niet meer om Moooi heen. De collectie kan het best worden omschreven als grappig, onconventioneel en experimenteel. Daarnaast is de collectie een mix van functionele producten - handig voor dagelijks gebruik - en unieke, bijna kunstobjecten. De vernieuwende en soms humoristische designmeubelen, accessoires en verlichting weten altijd de aandacht te trekken. De lampencollectie van Moooi is een begrip geworden. Met toppers als de Moooi hanglampen. De kunstige manier waarop deze lampen gemaakt zijn laat jou keer op keer verrassen.  

De Non Random Moooi: kleine of grote lichtuitbarsting

Een prachtige lamp van glasvezel is de Moooi Non Random hanglamp medium. Dit is de kleinere variant uit deze collectie. Hij heeft een diameter van 48 centimeter en een hoogte van 54 centimeter. De vorm doet denken aan Chinese lantaarns, maar dan in een westers jasje gestoken. De kap van deze lamp heeft iets weg van een net. Dit net vangt alleen geen vissen, maar straalt lichtstralen uit. De lichtuitbarsting die uit deze hanglamp komt, verspreidt zich door de gehele ruimte. Dit komt door de kleine openingen in de kap. Heb je liever een grote variant van deze lamp? Dan is de Moooi Non Random hanglamp large echt iets voor jou. Deze lamp heeft een diameter van 71 centimeter en een hoogte van 70 centimeter. Beide hanglampen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Laat je iedere dag bewonderen door de lichtuitbarsting van deze hanglampen!

Moooi Non Random bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elke hanglamp uit de Non Random serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp uit deze Moooi Non Random collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of  contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een hanglamp uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.