Moooi Flock of Light

Met de Moooi Flock of Light til je jouw ruimte naar een ander niveau! Deze prachtige lampen zijn sprookjesachtig mooi en zullen elke ruimte dan ook doen schitteren. Door het lijnenspel van Flock of Light en de kleine lichtbronnen die op deze lijnen bevestigd zijn is de lamp ontzettend sierlijk en elegant. Flock of Light is haast een lichtkunstwerk in plaats van een lamp. Kijk bijvoorbeeld naar de Flock of Light 31 hanglamp LED. Deze lamp lijkt in de lucht te zweven, zeker wanneer de lamp aan staat en de ruimte donker is. Je interieur zal met een Flock of Light dan ook nooit meer hetzelfde zijn. Kies dus voor stijl, elegantie en een uitzonderlijke ervaring met een Flock of Light lamp van Moooi. De lamp kan in elke ruimte, die keuze is aan jou. Maar één ding is zeker: Flock of Light wil je hebben!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

De allerMoooiste ontwerpen

Het zit ‘m in de naam: Moooi maakt de allermooiste lampen en andere designobjecten! Het merk is van Nederlandse bodem en is opgericht door Marcel Wanders en Casper Vissers in 2001. Twintig jaar later heeft Moooi de harten van designliefhebbers veroverd. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. De ontwerpen van Moooi worden gekenmerkt door een uniek, rebels, innovatief en bovenal verrassend karakter: met elk ontwerp van Moooi haal je iets bijzonders in huis. Je zult de lampen van Moooi dan ook nergens anders vinden! Moooi werkt samen met ontwerpers vanuit de hele wereld, die allemaal hun eigen ideeën en inspiraties meenemen naar het merk. Zo ook met Studio Toer, een experimenteel Nederlands designduo. Met Flock of Light heeft Studio Toer dan ook volop geëxperimenteerd en het design-DNA van Moooi geëerd.

Flock of Light voor iedereen

De Flock of Light lampen lijken te zweven door de lucht met ontzettend veel gemak; toch zit er meer achter de lampen. De ontwerpers van Studio Toer hebben namelijk een hoop technische snufjes toegevoegd om Flock of Light haar betoverende effect te geven. Zo heeft elke lamp een andere hoeveelheid lichtbronnen, die de lampen hun prachtige uiterlijk geven. Zo heeft de Flock of Light 11 hanglamp LED 11 lichtbronnen en de Flock of Light 21 hanglamp LED zelfs 21. Je kunt dus zelf een Flock of Light lamp kiezen, afhankelijk van de grootte van jouw ruimte en de hoeveelheid licht die je wenst. Omdat de lampen zo veel impact maken, zijn ze perfect om in ruime kamers de show te laten stelen. Maar ook wanneer je minder ruimte hebt kun je een Flock of Light ophangen, bijvoorbeeld de versie met 11 lichtbronnen. Kortom, groot of klein, wat jouw situatie ook is, een Flock of Light is er voor iedereen!

Moooi Flock of Light bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij alle producten uit de Moooi Flock of Light collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.