Moooie combinatie

Toen topontwerper Marcel Wanders en geboren marketeer Casper Vissers in 2001 de handen ineen sloegen, was het nog maar een kleine stap naar het succesvolle Moooi zoals wij dat nu kennen. Designlabel B&B Italia zag potentie in het nog jonge Nederlandse designlabel en kocht zich in voor maar liefst 50 procent. Eigenzinnig als zij zijn, besloten eigenaren Wanders en Vissers in 2012 om deze aandelen terug te kopen en geheel op eigen benen te gaan staan. Een slimme zet. Met vier showrooms in Amsterdam, Londen, Milaan en New York kan ook de rest van de wereld inmiddels niet meer om Moooi heen. De collectie kan het best worden omschreven als grappig, onconventioneel en experimenteel. Eigenaar Marcel Wanders is zelf één van de grootste ontwerpers voor het merk. De Moooi Zio serie is daar een uitmuntend voorbeeld van.

Moooi Z(i)o

De Moooi Zio serie is een exclusieve lijn binnen de collectie van designlabel Moooi. Wij zijn dan er ook zeer trots op officieel dealer te zijn van bijvoorbeeld de Moooi Zio loungestoel! Deze fijne stoel is speciaal ontworpen om heerlijk in te kunnen wegdromen. Waan je in een tropisch oord terwijl je je armen ontspannen laat rusten op de eikenhouten leuningen. Wil je die trouwens met een white wash of cinnamon afwerking? En nu je er toch over nadenkt, met welke stof- of ledersoort zou jij je Moooi Zio loungestoel bekleden? Er zijn maar liefst dertien varianten die ook weer in oneindig veel kleuren verkrijgbaar zijn. Maak ’t geheel af met de Moooi Zio voetenbank en je bent echt het heertje! Kortom, met de Moooi Zio serie kun je dus wel spreken van een op maat gemaakt design meubel.

Stijlvolle woonkamer

Ben je eigenlijk op zoek naar een tafel? Ga dan niet bij de pakken neerzitten, maar bekijk de prachtige Moooi Zio salontafel. Door scherpe lijnen af te wisselen met ronde hoeken heeft Marcel Wanders met dit item uit de Moooi Zio serie een fantastisch ontwerp gelanceerd. De tafelpoten staan iets naar buiten, wat het geheel een speels effect geeft. Bovendien is ook dit ontwerp leverbaar in twee uitvoeringen: white wash en cinnamon. Maar er is meer! De Moooi Zio salontafel is namelijk verkrijgbaar in zowel een vierkante als rechthoekige vorm. Zo weet je zeker dat jij een plekje in huis hebt voor dit prachtexemplaar. En wie tot slot een designproduct voor tegen de muur zoekt, zit goed met het Moooi Zio dressoir. Het stevige onderstel, de klassieke uitstraling en bijzondere details maken dit tot een ware eyecatcher.

Moooi Zio bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elk product uit de Moooi Zio serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Moooi Zio serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Moooi Zio serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast meubels uit de Moooi Zio serie heeft Flinders ook Moooi meubels in de serie Common Comrades en Container.