Moooi Monster

Een Moooi Monster stoelen, barkrukken en tafels doen zijn naam eer aan: op het eerste gezicht schrik je misschien een beetje van hem, maar als je dichterbij komt zie je dat er een grote schoonheid zit in dit monster. Bestudeer bijvoorbeeld de diagonale lijnen die het brandwerende synthetische leer doorkruisen. Of laat je verrassen als je oog in oog blijkt te staan met het monster waar deze zitmeubels hun naam aan ontlenen. De Moooi Monster Chair toont namelijk op de rugleuning een draakachtig monster dat lijkt te zijn weggelopen uit een Chinees sprookje. Durf je nu niet meer plaats te nemen in de Moooi Monster stoel? Geen zorgen, hij is ook zonder afbeelding verkrijgbaar.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Monsterlijk Moooi design

Moooi is een Nederlands designlabel dat in 2001 is opgericht door topontwerper Marcel Wanders. De naam Moooi is heel terecht gekozen. De collectie designmeubelen en verlichting van Moooi is ontzettend divers. Het is een mix tussen unieke artistieke objecten en functionele producten die handig zijn voor dagelijks gebruik. De Horse Lamp en Pig Table, ontworpen door Front, zijn echte blikvangers in je interieur. En wat te denken van de Moooi Smoke serie, bedacht door designer Maarten Baas? De vernieuwende en soms humoristische designmeubelen weten altijd de aandacht te trekken. Dit geldt ook zeker voor de Moooi stoelenwaar je met gepaste afstand naar staat te kijken totdat je ontdekt hoe lekker ze zitten. De ontwerpen van Moooi zijn stuk voor stuk unieke producten die een aanwinst zijn voor je interieur.

Met je monster aan tafel

Je moet het even aandurven, maar als je Mooi Monster stoelen eenmaal aan de eettafel staan ben je ongetwijfeld verkocht. Ze maken van elke maaltijd een avontuur. Durf je het aan om plaats te nemen? Volgens ontwerper Marcel Wanders typeert de Moooi Monster stoel de eeuwige strijd tussen de tegengestelde krachten in het leven. We kunnen deze strijd in onszelf kunnen ontdekken, als we maar de moed hebben om ernaar te kijken. Dus raap al je kracht bij elkaar, en ga zitten op in de Moooi Monster Chair stoel of barkruk. Wedden dat je je interne strijd meteen vergeet? De Monster Chair van Moooi is ontworpen door Marcel Wanders is toch een plaatje?

Moooi Monster barkrukken

Heb je ooit wel eens gedroomd over levensgrote insecten? Dat is waar de Moooi Monster barkrukken aan doen denken. Ze richten zich op hun vier licht gekromde poten hoog in de lucht, alsof ze elk moment kunnen gaan tjirpen. Klinkt eng? Tja, het zijn dan ook niet voor niets Moooi Monster barkrukken. Maar je behoedzaamheid zal ongetwijfeld verdwijnen zodra je plaatst neemt op één van de vier types krukken. Ze zitten namelijk zo heerlijk zacht, dat al je gedachtes over monsters als sneeuw voor de zon verdwijnen. De Moooi Monster barkrukken zijn in twee maten verkrijgbaar: de Monster barkruk 66cm en de Monster barkruk 76cm.

Moooi Monster bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Moooi Monster collectie. Dat betekent dat wij elke Moooi Monster stoel of barkruk kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van de Moooi Monster reeks en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Moooi Monster zitmeubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.