Actie: tot -25% op productselectie van Flos

Je ontvangt nu tot 25% korting op een selectie producten van Flos. De actie geldt t/m 28 november.

Het verhaal achter Flos

Het Italiaanse familiebedrijf Flos is opgericht in 1962 om designlampen te produceren en dit is dan ook precies waar je vandaag de dag nog steeds voor terecht kunt bij het merk. Flos is verantwoordelijk voor heel wat echte klassiekers in de designwereld en de 2097 serie zou daar zomaar eens onderdeel van kunnen worden! Door continu bezig te zijn met vernieuwende materialen en innoverende technologieën weet het Italiaanse designlabel keer op keer weer te verrassen. En ook nu doen ze dat weer met de 2097 collectie. Neem bijvoorbeeld de 2097-30 kroonluchter. Geïnspireerd op de oude antieke kroonluchter, maar met het moderne jasje van Flos wordt het toch weer zowaar een innovatief ontwerp.

Stel je eigen 2097 lamp van Flos samen

Alsof het design van de 2097 serie nog niet bijzonder genoeg was, kun je er ook nog eens helemaal je eigen draai aan geven. Wil je de lamp bijvoorbeeld een wat stoerdere look geven? Dan kun je volgens ons het best gaan voor de 2097-18 kroonluchter helder chroom. Deze kroonluchter heeft een armatuur van chroom en achttien losse lichtbronnen van helder glas. Toch liever een iets chiquere kroonluchter? Ga dan bijvoorbeeld voor de 2097-50 kroonluchter messing. Met maar liefst vijftig losse lichtbronnen en een prachtig armatuur van messing heeft deze lamp niet alleen een grootse uitstraling, maar is hij ook écht groot! Weet jij al waar je hem gaat ophangen? De keuze is aan jou.

Flos 2097 bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij elke lamp uit de 2097 collectie van Flos kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.