Flos Bellhop

De Flos Bellhop collectie is niet zomaar een verlichtingsserie; het is een onmisbare toevoeging voor elke liefhebber van sfeervolle verlichting. Oorspronkelijk ontworpen voor het restaurant van het London Design Museum zijn deze designlampen nu beschikbaar voor zowel binnen als buiten waardoor hun charme voor iedereen toegankelijk is. De Bellhop lampen zijn niet alleen een visueel genot, maar blinken ook uit in flexibiliteit. Zo heb je voor sommige lampen geen stopcontact nodig en kun je prachtige combinaties maken. Experimenteer bijvoorbeeld met het ophangen van meerdere Bellhop Up wandlampen LED naast elkaar voor een adembenemende lichtsensatie. Kortom, met deze collectie breng je dus niet alleen licht in je ruimte; je voegt een vleugje creativiteit en veelzijdigheid toe aan je verlichtingsarrangement.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Edward Barber & Jay Osgerby: visionairs achter Flos Bellhop

In het jaar 1996 kozen ontwerpersduo Edward Barber en Jay Osgerby Londen als thuisbasis voor hun creatieve studio. Hun unieke benadering gekenmerkt door voortdurend experimenteren en innovatief denken, vindt zijn hoogtepunt in de betoverende Bellhop lampen van Flos. De artistieke ziel van het duo geworteld in hun affiniteit met beeldende kunst vormt de kern van al hun ontwerpen. Dat geldt dus ook voor de Bellhop lampen die hiervan doordrenkt zijn. De lampen stralen niet alleen eenvoud en elegantie uit, maar onthullen ook een speelse dynamiek wanneer je meerdere exemplaren samenbrengt. De Bellhop collectie wordt daardoor niet alleen een bron van licht, maar ook een subtiel kunstwerk dat de visie en creativiteit van Barber en Osgerby op buitengewone wijze weerspiegelt. Wat denk je bijvoorbeeld van de Bellhop tafellamp LED?

Bellhop lampen: spelen met lichtval

De Bellhop lampen van Flos zijn meesters in het creëren van een warme en uitnodigende sfeer door het licht voornamelijk naar beneden te laten schijnen. De ware magie van deze lampen schuilt in hun kenmerkende lichtval. Door diverse Bellhop lampen slim te combineren, krijg je de mogelijkheid om moeiteloos te spelen met de richting van het licht waardoor je een unieke sfeer kunt creëren. Probeer bijvoorbeeld wandlampen te mixen met sokkellampen voor een harmonieuze combinatie van neerwaartse en zijwaartse verlichting. De Bellhop vloerlamp LED voegt een extra dimensie toe aan deze veelzijdigheid speciaal ontworpen om in elke hoek te passen. Met zijn lichtgevende kap verspreidt deze vloerlamp het licht op een prachtige en sfeervolle wijze.

Flos Bellhop bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle Bellhop lampen van Flos kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.