Flos Snoopy

De Snoopy tafellampen van Flos zijn zoals je waarschijnlijk al vermoedde geïnspireerd op een van de meest beroemde honden van de wereld: Snoopy. Het voordeel van deze Snoopy? Je hoeft hem niet uit te laten of te voeden. Sterker nog: je hoeft van deze Snoopy alleen maar te genieten. En of je nu een trouwe Snoopy fan bent of niet: het iconische design van de lamp voegt hoe dan ook speelsheid en luxe toe aan elke ruimte. Als nachtlampje, bureaulamp of tafellamp, de Snoopy lamp van Flos komt eigenlijk overal tot zijn recht. Elke lamp is beschikbaar in diverse kleuren en verspreidt mooi, diffuus licht naar beneden met een groot (licht)oppervlak. Ga je voor de Snoopy tafellamp groen, de Snoopy tafellamp oranje of de Snoopy tafellamp zwart?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Flos met Achille Castiglioni en Pier Giacomo Castiglioni

Het Italiaanse ontwerpersduo Achille en Pier is geboren in Milaan. Behalve designers waren deze mannen ook broers van elkaar. De designstijl van de broers valt lastig te definiëren aangezien de focus lag op het creëren van oplossingen voor het dagelijkse leven. Maar één ding is zeker: hun liefde en passie voor design zie je terug in al hun ontwerpen. Dat kan natuurlijk ook niet anders, want alle broers uit het gezin (ja, er zijn er meer) hebben de architectenopleiding gedaan. We kunnen dus wel stellen dat de Castiglioni familie hartstikke creatief is. De ontwerpers waren een van de grootste uit hun tijd, maar hun ontwerpen zijn dat tot op de dag van vandaag nog steeds.

Design van bloeiend Flos

Flos betekent bloem in het Latijns en het merk is voort komen bloeien vanuit het idee om ontwerpen te laten groeien op basis van de kern: de lichtbron. Bij Flos zette ze in 1962 de markt om van industrie tot laboratorium zodat de lamp gerevolutioneerd kon worden. De visie van Flos is om altijd te blijven ontwikkelen en met nieuwe soorten verlichting te komen. Baanbrekende designs die tijdloos en uniek zijn. De toekomst is nu en Flos staat daarom nooit stil. Door de combinatie van kunst en technologie ga je met Flos op een avontuurlijke reis waar je nooit meer van wilt terugkomen. Boek jij met ons dat enkeltje? Vergeet dan vooral niet een kijkje te nemen in de Snoopy collectie van Flos.

Flos Snoopy bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle producten uit de Snoopy collectie van Flos kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Flos. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.