Flos: de beste werelden gecombineerd

Flos werd in 1962 opgericht en is dan ook al een lange tijd een toonaangevend merk in de Italiaanse verlichtingswereld. Het is dan ook niet moeilijk te geloven dat er zich een aantal klassiekers in de collectie bevinden. Zelf refereren de ontwerpers van Flos liever niet naar hun lampen, maar naar hun ‘lichtgevende objecten’. En we kunnen ze geen ongelijk geven. Flos combineert vakmanschap en techniek met creativiteit waardoor er ontzettend mooie vormen en verrassende ontwerpen ontstaan. En ook op het gebied van onze wereld maakt het merk stappen. Zo zijn in 2005 bijna alle lichtbronnen vervangen door geïntegreerde ledmodules. Beter voor de wereld en ook beter voor het ontwerp. Zo combineert Flos verschillende werelden tot een ideale tussenvorm.

Plafondlampen van Flos: de keuze is reuze

Een plafondlamp is iets dat ieder huis nodig heeft. Of je nu van strak, landelijk, bohemien of retro houdt. En of je nou een lamp zoekt voor boven de eettafel, het keukeneiland, de zithoek of je hemelbed… Er is altijd een plafondlamp van Flos die in jouw perfecte plaatje past. Zo ook de Smithfield C plafondlamp. Deze lamp valt door zijn grootte lekker op. Daarom maakt het niet uit hoe hoog je plafond is, deze lamp zal nooit wegvallen. Daarnaast is de lamp er in vele kleuren. Voor ieder wat wils dus en dat is precies zoals we gewend zijn van Flos. En wat dacht je bijvoorbeeld van de Wan C/W plafondlamp?

Flos plafondlampen bij Flinders bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij elke Flos plafondlamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Flos plafondlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Flos booglamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast plafondlampen heeft Flos prachtige vloerlampen, tafellampen en wandlampen.

Flos