Flos

Flos is een echt Italiaans familiebedrijf. Het designmerk werd in 1962 opgericht om een collectie designlampen met een uniek ontwerp te produceren. Naast enkele hippe exemplaren kent de collectie van Flos talloze designklassiekers. De modellen variëren van plafondlampen en vloerlampen tot tafellampen en wandlampen. Ook zijn de Flos kroonluchters wereldwijd beroemd vanwege de originele vormgeving, de unieke details en het extravagante formaat. Flos vernieuwt zijn materialen en technologieën continu, waardoor het designlabel altijd weet te verrassen met zijn ontwerpen. Bovendien hebben diverse topontwerpers van over de hele wereld hun naam verbonden aan dit Italiaanse merk; de Nederlander Marcel Wanders, Achille Castiglioni, Jasper Morrison, Philippe Starck en Paolo Rizzatto. Flos is zowel sterk in decoratieve verlichting voor in huis als in projectverlichting. De mogelijkheden zijn echt eindeloos.

Flos bureaulampen

Flinders heeft mee Flos bureaulampen voor je geselecteerd. De Flos bureaulampen hebben allemaal een bijzonder mooi en uniek design. Ze zijn strak en modern vormgegeven waardoor je bovenop de lamp je iPhone, iPad of iPod kunt plaatsen én opladen. Hartstikke multifunctioneel dus. Wat dacht je van de Flos Tab T LED bureaulamp? Hij heeft een breedte van 27,3 centimeter en een hoogte van 32,7 centimeter. Door zijn gebundelde licht is hij uitermate geschikt als bureaulamp. Geef jij hem een mooi plekje op je bureau, of vrolijk je je woonkamer of slaapkamer op met deze lamp? De Flos Kelvin bureaulamp LED met tafelklem is superhandig, want je kun hem mooi klemmen aan je bureaublad. Zo houd je weer wat extra ruimte over op je bureau om je werk uit te stallen.

Flos bureaulampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle Flos bureaulampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke bureaulamp van Flos en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een bureaulamp van Flos, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.