Flos railverlichting

Als je op zoek bent naar innovatieve railverlichting, dan ben je bij Flos aan het juist adres. De collectie bestaat uit het Zero Track railsysteem en het Tracking Magnet railsysteem die allebei op hun manier uniek zijn. Het Tracking Magnet railsysteem is magnetisch waardoor een spot ophangen nog nooit eerder zo eenvoudig was. Je kunt meerdere spots aansluiten op een lichtpunt en het design van de Tracking Magnet is stoer en elegant. Het Zero Track systeem is minimalistisch door zijn strakke ontwerp en smelt prachtig samen met het plafond waaraan hij wordt bevestigd. Waar je ook voor kiest, deze railverlichting van Flos is voor welke ruimte dan ook een echte aanwinst. Van een woonkamer tot een kantoorpand: deze railsystemen van Flos komen dus overal tot hun recht.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Flos en de prestaties

Flos is opgericht in 1962 en wordt ondertussen erkend als een van meest toonaangevende internationale fabrikanten van hoogwaardige designverlichting en innovatieve verlichtingssystemen. Dit zien we natuurlijk onwijs goed terug in de railverlichting van Flos. Innovatief ten top, maar ook nog eens van prachtig design. Daarnaast heeft Flos samengewerkt met legendarische namen en is dit merk door de jaren heen onwijs snel gegroeid. Flos biedt een universum van oplossingen en heeft daar ook ontelbaar veel internationale awards mee gewonnen. Veel van de award winnende creaties van Flos zijn ondertussen opgenomen in de permanente collecties van grote kunst- en designmusea over de hele wereld. Flos wordt dus erkend en dat is maar goed ook, want hun succes is terecht. En zeg nou zelf: iedereen wilt wel een lamp van Flos wel in zijn huis hebben.

Railverlichting van Flos: Zero Track en Tracking Magnet

De Zero Track collectie en de Tracking Magnet collectie van Flos hebben een hoop met elkaar gemeen. Ze zijn allebei minimalistisch en supermakkelijk te monteren. Je kunt beide collecties daarnaast ook aan de muur bevestigen. Zo kun je helemaal losgaan met het design dat jij graag wilt. Kies bijvoorbeeld voor de Zero Track railsysteem set 3m met 3 Atom 120 spots LED eind en laat het lijken alsof deze railverlichting van Flos doorloopt van het plafond naar de muur. Of schaf de gave Tracking Magnet railsysteem set 2m zwart en de kleinere Tracking Magnet railsysteem set 1m zwart aan om een gaaf design op de muur te creëren. Deze collectie beperkt je in elk geval niet, want hij is onwijs flexibel. Word jij ook blij van deze railverlichting van Flos? Wij wel!

Flos railverlichting bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle railverlichting van Flos kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.