Naar boven

Flos Ray

De Flos Ray serie is een unieke collectie lampen van het design label Flos. De Ray lampen hebben allemaal de perfecte lichtwerking die je kunt verwachten van een echte Flos lamp. De Ray is verkrijgbaar als staande lamp van 128cm hoog, de Ray F1 vloerlamp, en van 171cm hoog, de Ray F2 vloerlamp. Hun kenmerkende onderstel van metalen buizen is geïnspireerd op vuurtorens en hoogspanningsmasten. Deze strakke industriële lijnen zie je ook terug in de Ray T tafellamp. De lampenkap is gemaakt van glas en beschikbaar in de kleuren zwart, wit en grijs. Durf je het aan om de glazen kap te laten zweven boven de grond? Kies dan voor de Ray S hanglamp. En maak je geen zorgen, de vier metalen buizen houden de lamp veilig op zijn plaats. Met een Flos Ray lamp haal je een sterk staaltje design in huis!

Flinders is dé Flos Ray dealer van België

Flinders is officieel dealer van de Flos Ray familie van Rodolfo Dordoni. We kunnen alle design lampen leveren. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Flos of heb je een meer technische vraag? Bel dan onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op.

Bij Flinders vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Bestel je Flos verlichting bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel waarborg.