Flos Spun

De Flos Spun serie is een unieke collectie lampen van design label Flos. De Spun lampen zijn in 2004 ontworpen door topdesigner Sebastian Wrong. De Spun is er in tafellamp en vloerlamp. De lamp zelf is gemaakt van aluminium en beschikbaar in de kleuren zwart, wit, grijs en gepolijst aluminium. De Spun serie kenmerkt zich door de trompetvormige voet en juist dat maakt de lampen zo aantrekkelijk. De lampen zijn in drie formaten verkrijgbaar: Spun Light T1 tafellamp en Spun Light T1 tafellamp eco zijn beide 57,5 centimeter hoog. Een maatje groter is de T2 lamp: Spun Light T2 tafellamp en Spun Light T2 tafellamp eco zijn 68 centimeter hoog. En de vloerlampen Spun Light F vloerlamp en Spun Light F vloerlamp eco rijken maar liefst tot 176,6 centimeter. Welke lamp past het beste in jouw huis?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Flinders is dé Flos Spun dealer van België

Flinders is officieel dealer van de Flos Spun familie van Sebastiaan Wrong. We kunnen alle design lampen leveren. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Flos of heb je een meer technische vraag? Bel dan onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op.

Bij Flinders vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Bestel je Flos verlichting bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel waarborg.