Flos Taccia

In de Taccia collectie van Flos vind je tafellampen in een uniek jasje. De lampen brengen meer dan alleen licht. Deze collectie zorgt namelijk voor een tijdloze sfeer in combinatie met de geavanceerde ledtechnologie. Het oorspronkelijke ontwerp, geworteld in 1958 en recentelijk nieuw leven ingeblazen, belichaamt zowel nostalgie als eigentijds design. De Taccia Small tafellamp LED van Flos straalt de charme uit die je gewend bent, maar dan in een compact formaat. Voor wie houdt van grootsheid is er de indrukwekkende Taccia Large tafellamp LED die er in verschillende kleuren is. Deze lamp is misschien wat groot van stuk voor op een klein bijzettafeltje, maar op een salontafel of bureau komt hij ook uitstekend tot zijn recht. Weet jij al waar je deze beauty neer gaat zetten?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Het Italiaanse karakter van Flos

Als een toonaangevend Italiaans familiebedrijf dat zijn roots heeft sinds 1962, heeft Flos een blijvende stempel gedrukt op de wereld van designverlichting. De uitgebreide collectie varieert van plafond- en vloerlampen tot tafel- en wandlampen en illustreert de veelzijdigheid van het merk. Vergeet ook niet de iconische Flos kroonluchters die wereldwijde erkenning genieten. Flos blijft voortdurend vernieuwen door gebruik te maken van cutting-edge materialen en technologieën. Internationaal gerenommeerde ontwerpers als Marcel Wanders en Philippe Starck hebben met hun creativiteit bijgedragen aan de succesvolle collecties van het merk. De focus van Flos reikt verder dan alleen esthetiek met een sterke betrokkenheid bij zowel decoratieve verlichting voor thuis als projectverlichting op grotere schaal. Ontdek met Flos de onuitputtelijke mogelijkheden om verlichting te transformeren in een kunstvorm.

Allerlei Taccia lampen van Flos: van glas tot PMMA

De Flos Taccia lampencollectie biedt een rijke diversiteit aan keuzes waarbij je kunt kiezen tussen kleuren, formaten en materialen. De glazen variant is gemaakt van hoogwaardig glas. Dit geeft deze tafellamp van Flos een majestueuze uitstraling waardoor deze niet alleen verlicht, maar ook als een kunstwerk fungeert. Aan de andere kant heb je de Taccia tafellamp LED PMMA. Deze lamp heeft een lampenkap vervaardigd uit polymethylmethacrylaat. Hierdoor behoudt de lamp dezelfde tijdloze charme. Beide brengen niet alleen licht in de kamer, maar ook een flinke dosis stijl. De glazen variant straalt wat meer expressiviteit uit terwijl de PMMA-versie subtiel en elegant is. Dus welke van deze twee prachtige lampen kies jij voor wat extra tijdloze klasse in jouw ruimte?

Flos Taccia bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle producten uit de Flos Taccia collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.