Flos booglampen

Geef een nieuwe impuls aan jouw interieur met de booglampen van Flos. De booglampen van dit Italiaanse merk zijn verrassend en zullen daardoor nooit vervelen. Bij Flinders zijn er verschillende booglampen van Flos verkrijgbaar en ze typeren zich allemaal door een eigen verhaal. Neem bijvoorbeeld de Superarchimoon booglamp. Deze booglamp van Flos valt op vanwege zijn enorme formaat waardoor het de eyecatcher van je woonkamer kan zijn. Daarnaast is de lamp te draaien in elke gewenste richting. Hoe handig is dat? Deze designlamp heeft dus niet alleen een opvallend ontwerp, maar is ook erg functioneel. Het beste van twee werelden dus. Deze lamp is er trouwens ook voor buiten: de Superarchimoon Outdoor booglamp. Heb jij al een booglamp van Flos op het oog?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Zestig jaar design van Flos

Flos werd in 1962 opgericht met één doel: het maken van designlampen. Dit doen ze zestig jaar later nog steeds met veel vakmanschap en passie. Maar de ontwerpers van Flos zien hun producten niet alleen als lampen. Het zijn bijzondere objecten die ook licht geven. Hier speelt niet alleen creativiteit, maar ook techniek een grote rol in. Want om met vernieuwende ontwerpen te komen, is het ook belangrijk om de techniek die hieraan te pas komt goed onder de knie te hebben. Hoofdontwerper Piero Gandini heeft in 2005 bijvoorbeeld alle lampen vervangen door ledverlichting. Hiermee luidde hij een nieuw tijdperk voor het Italiaanse merk in. Zo combineert Flos vakmanschap en creativiteit op haar eigen manier. Waardoor jij al zestig jaar keuze hebt uit de allermooiste designlampen. Dat geldt ook voor de booglampen van Flos.

Booglampen van Flos: een halve eeuw aan luxe

De booglampen van Flos zijn stuk voor stuk eyecatchers. De gebogen vorm is iets wat je lang niet in ieder interieur ziet en valt daardoor lekker op. Ook zijn de lampen stuk voor stuk groot van formaat wat nodig is om de boog vanaf de vloer te kunnen vormen. Hierdoor krijgen de lampen soms een haast sculpturale uitstraling. Zo ook de Arco booglamp LED van Flos. Door de perfecte ronding van de boog lijkt de lamp erg natuurlijk te zijn ontstaan. Deze booglamp krijgt hierdoor een nonchalante look. Deze nonchalante uitstraling zorgt er weer voor dat de lamp erg luxueus oogt. Bovendien stamt het design van deze lamp al uit 1962. Een echte designklassieker dus.

Flos booglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij elke Flos booglamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Flos booglamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Flos booglamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast booglampen heeft Flos prachtige vloerlampen, tafellampen en wandlampen.