Flos tafellampen

Met een van de Flos tafellampen weet je zeker dat je iets bijzonders in huis haalt. Veel van de tafellampen van Flos zijn echte designiconen geworden. Het aanbod is zo divers dat iedereen er wel terecht kan. Heb jij bijvoorbeeld al kennisgemaakt met de prachtige Flos IC Lights serie? De serie is ontworpen door Michael Anastassiades en is geïnspireerd op het spel van een jongleur. Kijk maar hoe de lichtbol van de IC Lights T1 High tafellamp op zijn voet balanceert. Op zoek naar een iets stoerder ontwerp? Ga dan voor de ultieme klassieker: de Taccia tafellamp Glass LED. Deze lamp is ontworpen door Achille & Pier Giacomo Castiglioni in 1958. Als een lamp zó lang in trek blijft, weet je zeker dat je er je hele leven plezier van gaat hebben. Dat geldt eigenlijk voor de hele collectie. Neem dus vooral je tijd er eens rustig doorheen te scrollen op zoek naar jouw ultieme klassieker.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 49 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 49 producten Terug naar boven

Flos gaat voor LED

Flos is een Italiaans merk dat al jaren bekend staat om het feit dat ze voorloper zijn in vernieuwing op het gebied van technologie en verlichting. De laatste jaren hebben ze een paar flinke stappen gemaakt op het gebied van duurzaamheid: bijna alle lampen die Flos nu uitbrengt hebben een ingebouwde LED module. Dat is heel goed nieuws voor het milieu en de energierekening, maar het heeft ook nog een ander voordeel. LED maakt het namelijk mogelijk om tot hele nieuwe ontwerpen te komen. Het licht kan beter geïntegreerd worden wat Flos haar overtuiging dat een lamp een mooi object op zichzelf moet zijn perfect ondersteunt. Maar ook vele oude klassiekers hebben een LED make-over gekregen. Zo komt het beste uit het heden en verleden perfect samen.

De vele opties van een Flos tafellamp

Met een Flos tafellamp kun je eigenlijk alle kanten op. Elegant, industrieel, klassiek of modern, alles zit ertussen. Het is maar net wat bij jou thuis het best past. Bij het kiezen is het ook handig over de functie na te denken. Wil je bijvoorbeeld direct en functioneel licht en moet dat dan naar boven of beneden schijnen? Of heb je vooral behoefte aan een tafellamp die een echte sfeermaker is? Mag je lamp kleur bevatten en zo ja, welke? Wil je het licht kunnen dimmen? Kijk goed in de specificaties van een product of de lamp aan al je wensen voldoet. Zo kom je er bijvoorbeeld achter dat de Bellhop tafellamp LED helemaal geen stopcontact nodig heeft. Hij werkt op oplaadbare batterijen dus je kunt hem makkelijk overal zetten waar jij op dat moment licht nodig hebt.

Flos tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle Flos tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.