Flos Glo-Ball

De Flos Glo-Ball serie is een unieke collectie lampen van het Italiaanse design label Flos. De Glo-Ball lampen hebben allemaal de perfecte lichtwerking die je kunt verwachten van een echte Flos lamp. De Glo-Ball is er in alle varianten, waaronder de: F vloerlamp, T1 tafellamp, D/C wandlamp, C plafondlamp en S hanglamp. De lampenkap zelf is gemaakt van mondgeblazen glas en beschikbaar in een prachtige witte kleur. De Glo-Ball serie kenmerkt zich door die typische half-ronde vorm van de lampenkap en juist dat maakt de lampen zo aantrekkelijk. Ze zijn sinds 2006 echte klassiekers geworden en afkomstig van de hand van designer Jasper Morrison. Met een Flos Glo-Ball lamp haal je oprecht iets bijzonders in huis!

Sorteren op
Toon als:

1-14 van 14 producten

Flinders is dé Flos Glo-Ball dealer van België

Flinders is officieel dealer van de Flos Glo-Ball familie. We kunnen alle design lampen leveren. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Flos of heb je een meer technische vraag? Bel dan onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op.

Bij Flinders vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Bestel je Flos verlichting bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel waarborg. Wij verzenden gratis in België.

Naar boven