Flos My Way

Dit is de quote die het beroemde Italiaanse lichtdesignmerk Flos bij deze nieuwe vondst op hun website heeft staan: every light is a light, but sometimes the light chooses its own path… Dat de Flos My Way buitenlampen hun eigen pad kiezen, is alleen niet helemaal waar. De specifieke vorm van de lampen, die wel wat aan een omgekeerde brievenbus doet denken, zorgt ervoor dat het licht naar beneden stroomt. Neem bijvoorbeeld de My Way 200x110 buitenlamp LED (inbouw). Perfect voor wanneer je buiten een trap wilt verlichten of een pad langs een gevel goed wilt uitlichten. Maar ook voor binnen kunnen deze designlampen een uitkomst zijn. Helemaal mooi is het wanneer je de lampen zowel in de tuin als in huis gebruikt en op die manier buiten en binnen met elkaar verbindt. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Piero Lissoni voor Flos

Deze buitenlampen zijn ontworpen door Piero Lissoni voor Flos. Deze meneer weet wel wat hij doet, want hij heeft al voor de mooiste merken van de wereld gewerkt, zoals Alessi, Glas Italia, Living Divani, Kartell, Knoll en uiteraard Flos. Hij heeft voor zijn werk als architect, ontwerper en artdirector al een keur aan internationale designprijzen binnengesleept, waaronder de Good Design Award, de Red Dot Award en de ADI Compasso d’Oro. Van Moskou tot New York en van Shanghai tot aan de Verenigde Arabische Emiraten, overal vind je het werk van meneer Lissoni terug. Een van de bekendere van zijn projecten wat dichter bij huis: het Conservatorium Hotel in Amsterdam.

Flos My Way laat Italiaanse perfectie zien

De Flos My Way buitenlampen stralen Italiaans perfectionisme uit. Ten eerste heeft het aluminium binnenwerk een ijzersterke coating van eerst een laag epoxy en vervolgens polyester gekregen. Ten tweede is het armatuur zo ontworpen dat het licht perfect naar beneden schijnt, precies daar waar je het hebben wilt. Zo komt er ook geen regenwater in het armatuur en heb je dus eigenlijk nul onderhoud aan deze lampen. Ook al omdat de lichtbron een LED lamp van de allerbeste kwaliteit en de nieuwste techniek is. En dan zijn ze ook nog eens verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: je kunt kiezen uit de stijlvolle tinten wit, grijs, antraciet, zwart of bruin. Installeer de My Way 100x110 buitenlamp LED (inbouw) bijvoorbeeld om de vijf treden en je hoeft nooit meer in het donker de trap op- en af te lopen.

Flos My Way bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle producten uit de Flos My Way serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.