Flos The Tracking Magnet

De The Tracking Magnets railsystemen van Flos zijn een revolutie voor verlichting. Deze systemen maken het makkelijker dan ooit en daar houden we allemaal van, toch? De lichtbronnen kun je als magneten bevestigen aan de rails. Daarnaast sluit je per rail meerdere spots aan die slechts over een lichtpunt gaan. Je kunt met de The Tracking Magnet collectie van Flos eigenlijk creëren wat jij wilt. De railsystemen vind je in meerdere kleuren en lengtes en kun je combineren met verschillende lichtbronnen. Zo kun je bijvoorbeeld de Tracking Magnet railsysteem set 1m combineren met de Railspot 120 2700K LED 12W wit. Maar je kunt ook voor een totaal andere look gaan door de Tracking Magnet railsysteem set 1m wit te combineren met de Railspot 90 2700K LED 8,5W zwart.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Eindeloos veel opties: The Tracking Magnet serie van Flos

Wat zo gaaf is aan de The Tracking Magnet collectie van Flos is dat je er eigenlijk echt alle kanten mee op kunt. Je hoeft jezelf niet te beperken tot slechts plafondspots, want je kunt met deze serie hele gave (licht)ontwerpen maken. Zo staat het prachtig om de spot over de lengte van je woning te plaatsen. Het kan ook schitterend zijn om de spot van het plafond door te laten lopen de muur op. Bovendien kun je met het railsysteem een stoer patroon creëren. Maak bijvoorbeeld een s-vorm op de muur of hang een aantal railsystemen naast elkaar op. Alles, maar dan ook echt alles kan. En dan als kers op de taart kun je de lichtrichtingen ook naar jouw wens instellen. Van beneden tot boven en van de zijkant tot op de muur: de keuze is aan jou.

Van woonkamer tot kantoorpand: The Tracking Magnet serie

De producten uit de The Tracking Magnet collectie van Flos kun je heel divers inzetten. Deze items zijn prachtig om in de woonkamer op te hangen. Je kunt de lampen precies zo instellen zodat het past bij de specifieke ruimte. De The Tracking Magnet railsystemen van Flos stellen nooit teleur en complimenteren het huis altijd. De railsystemen zijn ook ideaal voor kantoorpanden en showrooms. Deze railsystemen zijn ontzetten gaaf om over de volledige lengte te plaatsen en kun je door de magnetische spots naar je eigen wens instellen. Daarnaast is het in een groot pand ook fantastisch om te spelen met het patroon van de rails. Dit zorgt ervoor dat de ruimte wat speelser wordt en wel op de juiste manier.

Flos The Tracking Magnet bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle producten uit de The Tracking Magnet collectie van Flos kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.