Flos KTribe

De Flos KTribe serie is een unieke collectie lampen van het Italiaanse design label Flos. De Ktribe lampen hebben allemaal de perfecte lichtwerking die je kunt verwachten van een echte Flos lamp. De Ktribe is er in vele varianten: hanglamp, wandlamp, tafellamp en vloerlamp. De lampenkap zelf is er in verschillende materialen; stof of kunststof en dan beschikbaar in diverse kleuren zoals bruin, transparant en zilver. De Ktribe serie kenmerkt zich door een unieke klassieke vormgeving in de puurste vorm en juist dat maakt de lampen zo aantrekkelijk. De Ktribe F2 vloerlamp is een echte klassieker binnen deze collectie. Een waar meesterwerk van Philippe Starck. Met een Flos KTribe lamp haal je oprecht iets bijzonders in huis!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Flinders is dé Flos Ktribe dealer van België

Flinders is officieel dealer van de Flos Ktribe familie. We kunnen alle design lampen leveren. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Flos of heb je een meer technische vraag? Bel dan onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op.

Bij Flinders vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Bestel je Flos verlichting bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel waarborg.