Foscarini hanglamp

Foscarini maakt prachtige hanglampen. Sinds 1981 produceert het verlichtingsmerk unieke armaturen die vaak de aanduiding designicoon krijgen. Wat dacht je van de prachtige Caboche hanglamp van Patricia Urquiola? Deze bijzondere lamp is niet alleen in verschillende formaten te verkrijgen, maar ook met ledverlichting. Dat geldt ook voor de populaire Big Bang hanglampen. Ga jij voor de standaard variant, eentje met ledverlichting of voeg je er zelfs een dimmer aan toe?

Sorteren op
Toon als:

1-100 van 118 producten

Eyecatchers van Foscarini

Maar dat is nog niet alles. Kijk ook eens naar de Foscarini Chouchin serie! Deze is geïnspireerd op een Japanse lantaarn en prachtig om te zien. Maar ook van de Gregg hanglamp en de Rituals 2 hanglamp word je vrolijk. Beide ontwerpen zijn namelijk op hun best als je er meerdere naast elkaar hangt. Dat wordt gezellig! Tot slot zijn ook de Tress Grande hanglamp LED en de Twiggy hanglamp echte eyecatchers. De grote, ronde lampenkappen zorgen voor de perfecte verdeling van het licht. En willen we dat niet allemaal?

Foscarini hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Foscarini. Dat betekent dat wij elke Foscarini hanglamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke hanglamp van Foscarini en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Foscarini hanglamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux.

Flinders klanten beoordelen de producten van Foscarini hanglampen gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven