Foscarini: iedere lamp zijn eigen verhaal

Foscarini werd in 1981 opgericht in het schitterende Venetië. Dit Italiaanse designlabel ontwerpt hanglampen, vloerlampen en tafellampen die bepaald niet alledaags zijn. Foscarini werkt samen met de beste ontwerpers van de wereld, zoals Rodolfo Dordoni, Roberto Palomba en Marc Sadler, de designer van de beroemde Foscarini Twiggy collectie. Elke lamp van Foscarini is uniek en vertelt zijn eigen verhaal. Je kunt zeggen dat de Foscarini lampen een eigen, sterke persoonlijkheid hebben. Wie ook maar een klein beetje geoefend is, herkent de lampen van Foscarini uit duizenden. Kenmerkend voor Foscarini zijn de hoge kwaliteit en sublieme afwerking van iedere lamp: je zult er jarenlang plezier van hebben! Bovendien loopt het Italiaanse label al jaren voorop als het gaat om innovatie en vernieuwende lichtontwerpen. Wij zijn benieuwd naar de ontwerpen die we de komende jaren mogen verwachten van dit merk!

Foscarini Plass hanglampen van formaat

Ben je meer op zoek naar een hanglamp? Dan kan deze collectie je daar ook prima bij helpen. De Foscarini Plass Grande hanglamp retrofit is gemaakt van kunststof. Tijdens het productieproces ontstaan kleine belletjes die deze hanglamp een betoverende uitstraling geven. Zodra de lamp aan staat, wordt het licht in alle richtingen verspreid zodat de ruimte overal wordt voorzien van licht. Wie weet ben je op zoek naar een ledlamp? Dan kun je het best kiezen voor de Foscarini Plass Grande hanglamp LED. Elk van deze lampen is gemaakt volgens een eeuwenoude ambachtelijke traditie van glas, maar bestaat ondertussen volledig uit kunststof. Oftewel een combinatie van glas en plastic zorgt voor de benaming ‘Plass’. We stellen je ook graag voor aan het laatste familielid: de Foscarini Plass Media hanglamp retrofit. Wat is jouw favoriete lamp?

Foscarini Plass bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Foscarini. Dat betekent dat wij alle Foscarini Plass lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Foscarini en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Foscarini lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.