Actie: -15% op alles van Foscarini

Je ontvangt nu 15% korting op alle producten van Foscarini. De actie geldt t/m 30 november.

Sorteren op

1-36 van 38 producten

Foscarini: vanuit Murano naar de wereld

Foscarini draait al even mee in de wereld van het design en het Italiaanse merk is dan inmiddels ook erg populair. Foscarini is in 1981 opgericht op Murano, een klein eiland bij Venetië, en is daarvandaan de wereld gaan veroveren. Meer dan 40 jaar later is de naam Foscarini niet meer weg te denken uit de wereld van het design en zijn ook wij bij Flinders ontzettend fan. De zeven waarden van Foscarini zijn vrijheid, projecten, passie, innovatie, charisma, poëzie en een Italiaanse geest. Dit blijkt een gouden combinatie te zijn! Foscarini werkt samen met ontwerpers vanuit de hele wereld en blijft vernieuwen en verrassen. Met een ontwerp van Foscarini haal je dan ook niet alleen een lamp in huis, maar een heus lichtobject. Van bureaulampen tot grote booglampen of lampen voor buitenshuis, Foscarini heeft het allemaal!

Voor altijd en overal een Gregg

De Gregg lampen vallen op vanwege hun bijzondere vorm, dat is zeker. Op deze manier maken de lampen elke ruimte net wat leuker. Je kunt de Gregg lampen dus ook heel goed met elkaar combineren als gewenst. Maar dat niet alleen: elke Gregg lamp is zelf ook nog erg veelzijdig, op verschillende manieren. Foscarini heeft er namelijk voor gezorgd dat er écht voor elke ruimte en elke gelegenheid een Gregg lamp bestaat. Bijvoorbeeld met de Gregg Piccola Outdoor wandlamp. Je kunt een wandlamp namelijk overal kwijt; elk huis kent immers muren. Deze wandlamp heeft nog een voordeel, namelijk dat deze ook buiten gebruikt kan worden! Zo kun je ook buiten van jouw Gregg lamp genieten en kunnen zelfs de donkerste dagen vrolijk verlicht worden. Win-win, als je het ons vraagt!

Foscarini Gregg bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Foscarini. Dat betekent dat wij elke Foscarini Gregg lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Foscarini Gregg lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Foscarini Big Bang lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.