Foscarini: creatief en innovatief

Het Italiaanse merk Foscarini is meester in het ontwerpen van verlichting met een decoratief karakter. Door met verschillende internationale ontwerpers te werken en hun geen beperkingen te geven, is een heel divers assortiment ontstaan. Daarbij werkt het merk samen met de beste vakmensen om het mogelijk te maken de ideeën van de ontwerpers tot een kwalitatief goed product te maken. Zo komen creativiteit en technische kennis samen in de vorm van innovatieve en sprekende ontwerpen. Het charisma en de passie die de Italiaanse cultuur rijk is, is dus ook terug te zien in het merk. Foscarini wilt graag dat haar lampen opvallen en ze moeten dus tot de mensen spreken. Heb jij thuis nog ruimte aan het plafond voor een stijlvolle lamp die niet bang is zijn licht te laten schijnen?

Foscarini met sprekende plafondlampen

Heb je altijd al een liefde gehad voor Oosterse lantaarns en hun zachte, warme uitstraling? Maar vind je de gekleurde varianten iets te uitgesproken en ben je op zoek naar een lamp die lang meegaat? De Rituals serie van Foscarini heeft prachtige glazen lampen geïnspireerd op deze lantaarns. De Rituals 2 plafondlamp hang je direct over het lichtpunt van je plafond. Het onregelmatige streepjesreliëf zorgt voor extra diepte en karakter. Er ontstaat zo een prachtige warme en serene sfeer. Mag de vorm juist wat moderner en meer uitgesproken? Dan is de Big Bang plafondlamp een goede optie. De bonte verzameling van verschillende oppervlaktes zorgt voor indirect licht met verschillende dieptes.

Foscarini plafondlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Foscarini. Dat betekent dat wij alle Foscarini plafondlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.