Naar boven

Foscarini

Foscarini is opgericht in 1981 in Venetië en ontwerpt designlampen die absoluut niet alledaags zijn. Het doel van de producten is om te verleiden, te verassen en te inspireren. De lampen moeten de ruimte waarin ze staan of hangen transformeren. Het merk werkt samen met de beste ontwerpers van de wereld. Elke lamp is uniek en vertelt zijn eigen verhaal. Wat maakt dat de Foscarini lampen een eigen, sterke persoonlijkheid hebben. Zo ook deze Havana serie ontworpen door Jozeph Forakis. Het ontwerp is zelfs opgenomen in de vaste collectie van het MoMa in New York. Eigenlijk haal je dus met een van deze lampen een museumstuk in huis. Dat maakt ze nog net een beetje bijzonderder dan ze al zijn.

Avonden buiten met Foscarini Havana lampen

Cuba doet, naast sigaren, ook denken aan zomerse avonden waar je lekker lang buiten zit en de zon langzaam achter de horizon ziet verdwijnen. Hier in Nederland gaat de zon helaas vaak al wat eerder onder. Gelukkig zijn daar de outdoorversies van de Havana lampen van Foscarini. Met de Havana vloerlamp outdoor is het toch mogelijk sfeer te creëren in de tuin of op het terras en zo wat langer buiten te blijven. Mocht je veel buitenruimte hebben, neem er dan meerderen en plaats ze in een mooi rijtje. Het zijn bijna lichtgevende slanke boompjes en die zo helemaal opgaan in de omgeving. Is er deels een overdekking in de tuin? Neem dan de Havana hanglamp outdoor. Omdat ze lijken te zweven, krijg je zo mogelijk een nog magischer effect.

Foscarini Havana bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Foscarini. Dat betekent dat wij alle lampen uit de Foscarini Havana collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Foscarini
Filters
Productsoort
Kleur
Materiaal
Ontwerper
Fitting
Geschikt voor
Bediening
Hoogte verstelbaar
Snoerlengte
Waterdichtheid
?
- Zone 1: een straal van 60 cm rondom bad of douche. De voorschriften voor een lamp in deze badkamerzone zijn streng. De minimale benodigde IP-waarde is 45. - Zone 2: een straal van 120 cm rondom bad of douche. Denk hierbij aan direct boven de douchecabine, rond de wastafel en rondom het bad. De minimale benodigde IP-waarde is 44. - Zone 3: alles wat buiten zone 1 en zone 2 valt. De lampen die je op deze plek ophangt, moeten minimaal een IP-waarde van 21 hebben. Alle IP-waarden van 20 of lager zijn niet geschikt voor de badkamer.
Op voorraad
Woonstijl
Dimbaar
Prijs
Lichtrichting
Lichtbron meegeleverd