Naar boven

Foscarini Chouchin

De Foscarini Chouchin is een unieke serie hanglampen, bestaande uit drie modellen. Je hebt de 'grote' oranje: Chouchin 1, de langwerpige groene: Chouchin 2 hanglamp en de 'kleine' grijze: Chouchin 3. Bij elkaar geven ze een unieke sfeer in huis. De lampenkap zelf is gemaakt van mondgeblazen glas. Als je het licht aandoet, ontstaat een prachtig schijnsel, aangezien de kappen een klein beetje licht doorlaten. Daarnaast geven ze boven al licht naar beneden toe. Hierdoor zijn de lampen zeer geschikt als hanglampen voor boven de eettafel. De lampen zijn in 2011 ontworpen door de designer Vautrin. Met de Chouchin lampen haal je oprecht iets bijzonders in huis!

Sorteren op

1-21 van 21 producten

Flinders is dé Foscarini Chouchin dealer van België

Flinders is officieel dealer van de Foscarini Couchin familie. We kunnen alle design lampen leveren. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Foscarini of heb je een meer technische vraag? Bel dan onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op.

Bij Flinders vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Bestel je Foscarini verlichting bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel waarborg.