Foscarini Chouchin

Geef jouw huis een nieuwe uitstraling met de Foscarini Chouchin lampen! Deze prachtige lampen brengen sfeer naar jouw interieur en zullen er voor zorgen dat jouw huis een thuis wordt. “Chouchin” betekent lantaarn, en de lampen danken hun vorm dan ook aan de Japanse variant van de Chouchin. Door de manier waarop de lampen spelen met het contrast tussen wit geblazen en gekleurd geverfd glas, hebben zij een uitstraling die ergens tussen retro en contemporain in hangt. Interessante lampen, dus. Een voorbeeld hier van is de Chouchin 1 hanglamp retrofit. Deze lamp lijkt dankzij zijn vorm en kleur op het eerste oog misschien wat retro, maar niks is minder waar. De lamp is helemaal van nu en misstaat dan ook niet in een hedendaags interieur. De Chouchin lampen zijn leuk om te combineren, maar doen het ook alleen erg goed. De keuze is aan jou, maar één ding is zeker: een Chouchin wil je!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-22 van 22 producten Sorteren op 1-22 van 22 producten Terug naar boven

Foscarini lampen doen meer dan licht geven

Vanuit Italië laat Foscarini ons designhart sinds 1981 sneller kloppen. Het merk is opgericht op Murano, een klein eilandje bij Venetië. De kunst van het glasblazen is hier ontzettend groot, en dat is dan ook nog steeds terug te zien in de ontwerpen van Foscarini. Sinds 1985 werkt Foscarini samen met onafhankelijke ontwerpers, die het merk een veelzijdigere ontwerpen brengen. Met een ontwerp van Foscarini haal je namelijk niet alleen een lamp, maar een heus lichtobject in huis. Of het nou gaat om booglampen, plafondlampen of tafellampjes: Foscarini maakt overal iets bijzonders van. Perfect voor als je je interieur wat meer aandacht wilt geven, dus. Omdat Foscarini met vele verschillende designers samenwerkt komen er bovendien een hele hoop stijlen uit de designkoker rollen: dus wat jouw persoonlijke stijl ook is, voor een lichtobject van Foscarini is altijd plek!

Bepaal de sfeer met Chouchin MyLight

De lampen van Foscarini worden ontworpen volgens zeven ‘Foscarini waarden’. Deze waarden zijn vrijheid, projecten, passie, innovatie, charisma, poëzie en een Italiaanse geest. Al deze waarden komen terug in de ontwerpen van Foscarini, zo ook in de Chouchin collectie. Deze lampen zijn namelijk erg innovatief en dus voorzien van de nieuwste snufjes. Zo kun je verschillende Chouchin lampen erg gemakkelijk dimmen of versterken. Kijk bijvoorbeeld naar de Chouchin Reverse 2 MyLight hanglamp en de Chouchin 3 MyLight hanglamp. Deze twee lampen kun je aan je telefoon koppelen met behulp van de Casambi app. Op deze manier bedien je de lampen via je telefoon, dus op afstand. Zo bepaal jij in één klap de sfeer in huis, wat voor moment je ook voor ogen hebt.

Foscarini Chouchin bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Foscarini. Dat betekent dat wij elke Foscarini Chouchin lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Foscarini Chouchin lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Foscarini lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.