Foscarini Big Bang

Met de Foscarini Big Bang lampen haal je echte eyecatchers in huis! De plafondlampen en hanglampen lijken op het eerste oog wellicht wat chaotisch, maar niets is minder waar. De lampen van Big Bang zitten goed in elkaar en combineren verschillende elementen tot een verrassende verschijning. Dat de Big Bang lampen ook in een rustiger interieur passen bewijst de Big Bang plafondlamp. Omdat je deze lamp aan het plafond hangt, neemt de lamp minder ruimte in. Hierdoor valt deze Big Bang lamp wellicht wat minder op. Toch is de lamp nog steeds adembenemend mooi. Je kunt de lamp in elke ruimte van het huis kwijt. Waar je ook naar op zoek bent, een Big Bang lamp van Foscarini is onmisbaar in jouw interieur!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Voor elk interieur een Foscarini lichtobject

Het Italiaanse Foscarini brengt licht verder dan lampen alleen: Foscarini ontwerpt lichtobjecten die haast meer weghebben van kunstwerken dan lampen. Er zijn zeven waarden die de ontwerpers van Foscarini altijd meenemen in hun ontwerpen: vrijheid, projecten, passie, innovatie, charisma, poëzie en een Italiaanse geest. Via deze zeven waarden komt Foscarini tot hun bijzondere ontwerpen. Alhoewel de waarden voor elk ontwerpproces dus hetzelfde zijn, verschillen alle ontwerpen sterk van elkaar. Foscarini is een ontzettend veelzijdig merk en er is dan ook voor elk interieur een Foscarini lamp te vinden! Naast dat de lampen er fantastisch uitzien, wordt elk lichtobject van Foscarini ook ontworpen met enorm veel vakmanschap. Op deze manier gaan jouw Foscarini lampen heel lang mee. En dat is maar goed ook, want een Foscarini lamp wil je nooit meer kwijt!

Een Big Bang voor in een interieur van nu

De Big Bang lampen van Foscarini zijn helemaal van nu. Dit komt niet alleen door het uiterlijk van de lampen, maar ook door de techniek die er achter het ontwerp van de lampen zit. De lampen zijn voor Foscarini ontworpen door Vincente Garcia Jimenez en Enrico Franzolini, twee ontwerpers met een indrukwekkend CV. De Big Bang lijn kan zonder twijfel aan dit CV toegevoegd worden; de lamp is namelijk erg indrukwekkend. Big Bang is gemaakt van gevernist aluminium en methacrylaat, ook wel MMA. MMA is een transparante kunststof die nog relatief nieuw is. De combinatie van deze twee materialen zorgt dan ook voor het bijzondere effect wanneer een Big Bang lamp aan staat. Bijvoorbeeld bij de Big Bang hanglamp retrofit of de Big Bang hanglamp LED niet dimbaar, die wellicht nog mooier zijn als ze ’s avonds aan staan dan als ze uit zijn!

Foscarini Big Bang bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Foscarini. Dat betekent dat wij elke Foscarini Big Bang lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Foscarini Big Bang lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Foscarini Big Bang lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.