Aan of uit? Foscarini maakt kunst

Foscarini bedenkt, ontwikkelt en produceert decoratieve lampen: het maakt niet uit of het dag of nacht is en of ze aan of uit zijn, want ze verleiden, verrassen en inspireren. De lampen van Foscarini zijn ontworpen als designobjecten die ruimtes optimaal transformeren. Ze brengen schoonheid en wekken een bepaalde emotie op bij het individu dat ernaar kijkt. Zowel overdag als ’s avonds zijn ze een genot om naar te kijken. Wanneer je de lampen aanzet, transformeren ze naar een nieuw soort kunstwerk waar je bij weg wilt zemelen. Daarnaast is er een ding dat we altijd kunnen garanderen als het gaat om Foscarini: sfeer. Dat geldt ook voor de Troag lamp van Foscarini. Als je hem aanzet, transformeert de ruimte naar een heel gezellige omgeving waar je in wilt blijven zitten.

Luca Nichetto met dé Troag lamp voor Foscarini

De Italiaanse ontwerper Luca Nichetto is gespecialiseerd in industrieel design en komt uit de romantische stad Venetië. In zijn designs combineert hij industriële kennis met ambachtelijke productieprocessen en dat zien we direct terug in zijn werken. Zo ook in de Troag lamp voor Foscarini. Hij werkt enorm zorgvuldig en alles wat hij aanraakt verandert in goud. De ontwerper van deze lamp heeft oog voor detail waardoor al zijn ontwerpen geraffineerd en verfijnd zijn. Nichetto heeft in de loop van zijn carrière samengewerkt met de meest prachtige designmerken waaronder dus ook het befaamde merk Foscarini. Hij blijft zijn kennis delen met de wereld en ook zichtbaar vooruitstrevend in zijn designs. Word jij ook enthousiast van de Troag lamp van Foscarini?

Foscarini Troag bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Foscarini. Dat betekent dat wij alle producten uit de Troag collectie van Foscarini kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Foscarini. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.