Actie: -15% op alles van Foscarini

Je ontvangt nu 15% korting op alle producten van Foscarini. De actie geldt t/m 30 november.

Foscarini: iedere lamp zijn eigen verhaal

Foscarini werd in 1981 opgericht in het schitterende Venetië. Dit Italiaanse designlabel ontwerpt hanglampen, vloerlampen en tafellampen die bepaald niet alledaags zijn. Foscarini werkt samen met de beste ontwerpers van de wereld, zoals Rodolfo Dordoni, Roberto Palomba en Marc Sadler, de designer van de beroemde Foscarini Twiggy collectie. Elke lamp van Foscarini is uniek en vertelt zijn eigen verhaal. Je kunt zeggen dat de Foscarini lampen een eigen, sterke persoonlijkheid hebben. Wie ook maar een klein beetje geoefend is, herkent de lampen van Foscarini uit duizenden. Kenmerkend voor Foscarini zijn de hoge kwaliteit en sublieme afwerking van iedere lamp: je zult er jarenlang plezier van hebben! Bovendien loopt het Italiaanse label al jaren voorop als het gaat om innovatie en vernieuwende lichtontwerpen. Wij zijn benieuwd naar de ontwerpen die we de komende jaren mogen verwachten van dit merk!

Schitterende Foscarini Allegretto hanglampen

De lampen uit deze collectie zijn net kunstobjecten. Een ander mooi voorbeeld is de Foscarini Allegretto Ritmico hanglamp. Je ziet ontzettend veel lijnen die toch op een logische manier met elkaar in verbinding staan. Het grote voordeel is dat deze lamp dimbaar is waardoor je eenvoudig de hoeveelheid licht instelt die je nodig hebt. Deze blikvanger heeft een hoogte van 58 centimeter en een diameter van 51 centimeter. De Foscarini Allegretto Assai hanglamp is een stukje groter met een hoogte van 87 centimeter en een diameter van 76 centimeter. Om het gezelschap bij elkaar te houden, kun je er ook voor kiezen om deze verschillende lampen bij elkaar op te hangen op verschillende hoogtes.

Foscarini Allegretto bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Foscarini. Dat betekent dat wij alle Foscarini Allegretto lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Foscarini en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Foscarini lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.