Foscarini Satellight

Dat er geen heel circus aan bijzondere details en andere poespas nodig is om een verpletterende indruk te maken, wordt maar weer eens bewezen door de Foscarini Satellight collectie. De lampen uit deze collectie bestaan namelijk slechts uit een lichtgevende bol met een transparante diffuser. Dat lijkt simpel, maar het effect is verbluffend. Wanneer je de Satellight hanglamp ophangt in een donkere ruimte zie je namelijk niets van de bedrading en bevestiging van de lamp. Het enige wat zichtbaar is, is een zwevende bol licht, dat zijn licht op zachte wijze door de kamer verspreidt. Daarbij wordt hij geholpen door de transparante diffuser die het licht zachtjes naar verschillende hoeken van de ruimte geleidt.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Over Foscarini

Het Italiaanse Foscarini heeft wortels in het prachtige Venetië. Dat de liefde voor architectuur en design er al vanaf het begin af aan inzat, is daarom ook niet verwonderlijk. Foscarini staat al tientallen jaren bekend om haar innovatieve en tijdloze designs. Dat Foscarini haar imago vandaag de dag nog steeds eer aandoet, is te wijten aan haar bijzonder innovatieve en flexibele productieketen. Foscarini werkt namelijk samen met een groot aantal diverse ontwerpers waardoor er een constante stroom van vernieuwende ideeën is. Doordat Foscarini geen vaste fabriek heeft, is het merk in staat om voor elk unieke ontwerp te bepalen welke fabrikant over het meest geschikte productieproces voor de vervaardiging van de lamp in kwestie beschikt. Zo ben je er bij de aanschaf van hanglampen van Foscarini zeker van dat je een stukje duurzaam design aan hebt geschaft.

Een betoverend mooie Foscarini Satellight tafellamp

De lampen uit de Foscarini Satellight collectie vinden het niet alleen heel fijn om jou van bovenaf te verlichten met hun bijzondere schijnsel, maar doen dat net zo lief vanaf de grond. Daarom bevat de Foscarini Satellight collectie naast de Satellight hanglamp eveneens een tafellamp. Bij aanschaf van deze tafellamp kun je kiezen uit twee verschillende exemplaren: de Satellight tafellamp met touchdimmer en de Satellight tafellamp met aan/uit schakelaar. Hoewel hij net als elke tafellamp erg geschikt is om een boekje bij te lezen, denken wij dat deze lamp alleen al om zijn ontwerp een plekje in jouw interieur zou moeten verdienen.

Foscarini Satellight bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Foscarini. Dat betekent dat wij alle producten uit de Foscarini Satellight collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.