Foscarini vloerlampen

De serie Foscarini vloerlampen geeft een divers aanbod om donkere hoeken, muren of tafels van licht te voorzien. In welke stijl ze dat doen is helemaal aan jou. Er zit van alles tussen: organisch, industrieel, klassiek of kunstzinnig. Mag jouw vloerlamp wel een statement maken? Ga dan bijvoorbeeld voor een van de Twiggy modellen, zoals de Twiggy booglamp LED. Dit iconische ontwerp ben je vast weleens ergens tegengekomen. Er is ook een versie voor buiten én er is een uitvergrote variant. Handig voor wanneer je een hele grote ruimte hebt, bijvoorbeeld op een kantoor of in een hotellobby. Met een Twiggy in huis voeg je op een minimalistische en stijlvolle manier een bepaalde speelsheid toe aan je interieur. En dat is altijd een goed idee.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 50 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 50 producten Terug naar boven

De passie van Foscarini

Dit Italiaanse verlichtingsmerk heeft een uitgebreid en divers assortiment. Alle producten worden met veel aandacht gemaakt. Het vleugje Italiaanse passie uit het DNA van het merk zie je terug in de producten. Zo is er veel vrijheid in het ontwerpproces. Dat maakt dat de verschillende internationale ontwerpers met wie het merk samenwerkt tot nieuwe en innovatieve ideeën kunnen komen. Wanneer het idee van een ontwerp klaar is, wordt deze met veel verstand van zaken geproduceerd. Vakmanschap en innovatie zijn daarbij heel belangrijk. Foscarini levert dus enkel hoogwaardige kwaliteit. Ze zien zichzelf dan ook als meesters binnen de verlichting. Ze willen dat hun producten niet een neutrale toevoeging zijn, maar een ruimte echt weten te transformeren. Heb jij bij jou thuis nog plek voor een echt meesterwerk?

Foscarini vloerlampen als decoratie

Een vloerlamp is in eerste instantie een functioneel product. Je zet hem ergens neer waar je wel wat licht kunt gebruiken. Maar je kunt hem ook gebruiken als een statement piece in je ruimte. En laat Foscarini nou net een merk zijn dat veel aandacht besteedt aan het decoratieve aspect van haar lampen. Neem de vloerlampen uit de Tress serie. Dit ontwerp is opgebouwd uit een lint van glasvezel. De onregelmatige open structuur maakt het een uniek object en geeft prachtige schaduwen wanneer de lamp aanstaat. De Birdie Lettura vloerlamp met aan-/uitschakelaar is subtieler van vorm. Met een kleine zijwaartse vorm wordt deze lamp meteen een moderne vertaling van een boom. Zo zijn de vloerlampen ook wanneer het licht uit is een echte toevoeging aan je interieur.

Foscarini vloerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Foscarini. Dat betekent dat wij alle Foscarini vloerlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.