Actie: -25% op alles van HAY

Je ontvangt nu 25% korting op alle producten van HAY. De actie geldt t/m 28 november.

HAY: Scandinavisch succes in Nederland

HAY is nog redelijk nieuw in de wereld van design, maar heeft eigenlijk sinds het begin naam voor zichzelf gemaakt. Het merk is opgericht in Denemarken en het Scandinavische DNA is dan ook terug te zien in alle designs. Maar HAY mag dan opgericht zijn in Scandinavië, ook in ons eigen land heeft het merk al een tijdje groot succes. Je kunt HAY inmiddels dan ook niet meer wegdenken uit het Nederlandse designlandschap: met twee winkels, in Amsterdam en Rotterdam, is HAY ontzettend populair en blijft deze populariteit gestaag groeien. Dat is niet zo gek: je kunt bij HAY namelijk terecht voor al je designwensen. Of je nou op zoek bent naar een bank, tafel of een kandelaar of design kaars: HAY is van alle markten thuis!

Exclusieve kaarsen van HAY volgens de laatste trends

De design kaarsen van HAY zien er allemaal even knap uit en hebben allemaal een eigen karakter. Toch hebben de kaarsen allemaal het kenmerkende HAY-design in zich. HAY is modern en gaat met de trends mee, en het is dan ook niet gek dat de nieuwe kaarsen uit deze uitgebreide collectie ook met deze trends meegaan. Kijk maar eens naar de Pillar candle kaars XL. Deze gekleurde kaars wordt gekenmerkt door de verschillende volumes en kleuren die er in zitten. Zo lijkt deze luxe kaars wel een streepjespatroon te hebben. Dit komt overeen met de Stripe kaars bright set van 4, waar ook streepjes op te vinden zijn. Deze vrolijke trend is dus op vele kaarsen van HAY te vinden en zorgt voor een stijlvol en up-to-date interieur!

HAY Kaarsen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle kaarsen van HAY kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van HAY en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per email. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.  

HAY
Filters
Productsoort
Kaars
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Op voorraad