HAY Loop Stand

Leif Jørgensen ontwierp een collectie voor HAY, genaamd Loop Stand. De Loop Stand-familie groeit ook steeds meer, want er worden steeds meer producten aan toegevoegd. Of het nou om een tafel of kapstok gaat, de hele familie is te herkennen aan zijn simpele ontwerp met industriële schragen. De kracht van eenvoud is zeker van toepassing op de tafel. Hij heeft een simpel en karakteristiek onderstel aangevuld met een in eenvoud uitblinkend tafelblad. Je kunt ook meerder producten van de Loop Stand serie combineren, want alles zal goed bij elkaar passen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-19 van 19 producten Sorteren op 1-19 van 19 producten Terug naar boven

Over HAY

HAY is een Deens designmerk en is relatief nieuw. Het is namelijk pas opgericht in 2002. Toch zijn de meubels van HAY al ongekend populair. Het doel van HAY was om Deens design weer op de kaart te zetten. Scandinavisch design heeft eigenlijk altijd al in de schijnwerpers gestaan, maar daar bleef Denemarken kennelijk een beetje achter sinds de jaren 50 en 60. Zweeds design kreeg in die tijd bijvoorbeeld wel aandacht. Gelukkig heeft HAY de aandacht weer teruggebracht op Deens design, want wij vinden het prachtig.

De HAY Loop Stand Table

Door de drie poten onder deze tafel aan weerszijden, lijkt het net over de tafel de benen neemt. Dit geldt overigens voor de hele serie. De poten staan net anders dan hoe je het bent gewend. Op deze manier heeft deze serie karakter gekregen en een eigen identiteit. De producten uit de Loop Stand-serie van HAY zijn te herkennen aan de vreemde stand van de poten; het is het eigen, unieke kenmerk.

Door zijn drie poten geeft de HAY Loop Stand Table een ruimtelijk effect in de woonkamer. Bovendien kom je hierdoor niet in de knoei met stoelen en tafelpoten. Maar niet alleen om die reden is de tafel één van Flinders bestsellers. De Loop Stand Table is meer dan een mooi vormgegeven eetkamertafel. Dit drie potige ontwerp is ook ideaal voor gebruik als bureau voor op je werkkamer of voor op het kantoor.

Experts spreken over een waar stukje kunst wanneer het over de HAY Loop Stand Table gaat. Niet zo vreemd dus dat de tafel in eerste instantie ontworpen werd voor de mode- en kunstwinkel Storm in Kopenhagen. Door zijn eenvoudige ontwerp wordt de nadruk gelegd op een driedimensionale en grafische look. Bijzonder, maar ook heel eenvoudig. Typisch Deens Design.

De HAY Loop Stand kapstokken

Naast de befaamde HAY Loop Stand Table, zijn er ook kapstokken ontworpen. Ook deze kapstokken hebben de bekende poten, waardoor de kapstok extra stevig staat. Je hebt de HAY Loop Stand kapstok en de HAY Loop Stand Hall kapstok. De laatste variant is wat kleiner en smaller. Dus of je nu een kleine of grote ruimte hebt: je kunt altijd wel een kapstok van HAY plaatsen, want er is keuze uit twee formaten.

De kapstokken van HAY zijn verkrijgbaar in wit en zwart, dat lijkt misschien een beetje saai, maar is erg fijn als basis. Op deze manier kun je namelijk kledingstukken in alle kleuren van de regenboog aan de kapstok hangen, zonder dat het te druk gaat ogen.

Je kunt een HAY kapstok voor meerdere doeleinden gebruiken. Zo kun je er natuurlijk kleding aan ophangen als je de kapstok in je kamer plaatst, maar de kapstok staat ook mooi in de gang om jassen aan op te hangen. Naast kleding kun je er bijvoorbeeld ook shawls en sieraden aan ophangen. Wat ook erg leuk is om te doen, is om je outfit van de dag erna samen te stellen en op te hangen aan de kapstok. Hier is de HAY Loop Stand Hall kapstok het meest voor geschikt, want die is vrij klein en zo past je outfit er precies op, zonder dat je ruimte overhoudt.

HAY Loop Stand bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij elk product van HAY kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke HAY item en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een HAY product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.