Actie: -25% op alles van HAY

Je ontvangt nu 25% korting op alle producten van HAY. De actie geldt t/m 28 november.

Over HAY design

HAY is een jong, Deens designlabel dat in 2002 door Rolf en Mette HAY werd opgericht. In de relatief korte tijd dat het label bestaat, zijn ze flink gegroeid en hebben ze heel wat collecties uitgebracht. De About a Chair stoelencollectie van Hee Welling zorgde voor de grote doorbraak waardoor HAY ook binnen Nederland ongekend populair is. De collecties zitten vol meubels, lampen en accessoires die door getalenteerde, internationale ontwerpers ontworpen zijn. De ontwerpen zijn fris, vrolijk en tijdloos en passen daardoor bij veel verschillende interieurstijlen. Ze zijn veelal geïnspireerd op Deense designklassiekers en zien er daardoor zeer vertrouwd en warm uit. Net zo vertrouwd en warm als een flakkerende kaars op een van de kandelaars van HAY.

Sfeervolle kandelaars van HAY

De kandelaar is een onmisbaar accessoire voor in huis. De kandelaars van HAY zorgen voor een warme, huiselijke sfeer en wanneer je een kaarsje aansteekt, lijkt de tijd even stil te staan. Of misschien zorgen ze er wel voor dat je terug in de tijd gaat. Misschien neemt de Flare kandelaar small amber je mee naar de tijd waarin je bij oma op bezoek ging of misschien wel terug naar de vrolijke flowerpowertijd. Een kandelaar die de tijd doet stilstaan, is de Tube kandelaar van HAY. Deze kandelaar heeft zo’n tijdloos ontwerp dat je even helemaal geen tijdsbesef meer hebt. Zo kun je helemaal opgaan in het moment en genieten van alles wat er nu is. Op welke kandelaar van HAY staat jouw kaarsje binnenkort te branden?

HAY kandelaars bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle kandelaars van HAY kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij HAY. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

HAY
Filters
Productsoort
Kandelaar
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Ontwerper
Op voorraad