Hay kandelaars

Met een HAY kandelaar steek je op originele wijze een lichtje op. De kandelaars uit de HAY collectie zijn namelijk stuk voor stuk echte kunstwerken. En het leuke is: je kunt kandelaars van HAY op tafel zetten, maar ook aan de wand bevestigen! Bovendien heb je de keuze uit diverse vormen en kleuren. Zo wordt het wel heel gemakkelijk om een HAY kandelaar uit te zoeken die goed bij jou en je interieur past. Ben je bijvoorbeeld groot fan van koperkleurige accessoires? Dan is de koperen versie van de Lup Square kandelaar echt iets voor jou. Is goud meer jouw kleur, dan kies je bijvoorbeeld de Lup Wall Round kandelaar, uitgevoerd in messing. Kortom, de perfecte kandelaar is bij HAY zo gevonden!

Maak kennis met HAY

HAY is relatief nieuw in meubelland en zag pas in 2003 het licht. In de korte periode dat HAY actief is in de designbranche heeft het Deense merk al heel wat prachtige designproducten op de mark gebracht. HAY is dan ook ongekend populair in Nederland en dat is niet zo gek. De ontwerpen zijn namelijk bijzonder, tijdloos en passen in vele woonstijlen. Bovendien weet HAY steeds weer bekende ontwerpers aan zich te binden, zoals Hee Welling, Jakob Wagner, Leif Jorgensen en Scholten & Baijings. Voor het ontwerp van de kandelaars van HAY is Shane Schneck ingeschakeld, die eerder ook producten ontwierp voor het Deense merk Menu. De door hem ontworpen HAY Lup Triangle kandelaar is één van de bestverkochte kandelaars bij Flinders.

Goud wat er blinkt

Een gouden randje aan de muur, wie wil dat nu niet? Met de kandelaars van HAY wordt dat wel heel gemakkelijk. De Lup Wall Triangle kandelaar, bijvoorbeeld, is gemaakt van messing en ontworpen om aan de wand te bevestigen. De speelse lijnen van deze HAY kandelaar maken hem net weer anders dan de Lup Wall Half-Round kandelaar uit dezelfde collectie. Deze twee kandelaars van HAY zijn overigens een stuk kleiner dan de Lup Wall Oblong kandelaar, die met zijn hoogte van 35 centimeter de langste van de serie is. Deze verschillen in hoogte zorgen voor een leuk effect wanneer je meerdere van de HAY kandelaars naast elkaar hangt. Mix & match!

HAY kandelaar bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij elke HAY kandelaar kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke kandelaar van HAY en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een HAY kandelaar, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux.

Hay
Naar boven