HAY J-serie

Nostalgisch en modern tegelijkertijd. Kan dat? Zeker! De HAY J-serie collectie is het levende bewijs. Deze collectie stoelen, waaronder de HAY J41 stoel en de HAY J110 stoel, doen meerdere dingen voor je interieur. Ze brengen sfeer, sfeer en nog eens sfeer dankzij de materialen zoals beuken- en eikenhout. Hun rugleuningen zorgen voor dat moderne tintje waar we het eerder over hadden. Hoe dan? Omdat de rugleuningen, van bijvoorbeeld de HAY J41 stoel, bestaan uit fijne spijlen die niet recht omhoog staan, maar taps toe- of aflopen. Het resultaat is een collectie die je het liefst in zijn geheel in je interieur neerzet.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

Design van HAY

Hey, HAY! Dit Deense merk bestaat sinds 2002, maar heeft in dat relatief korte leven al een hoop bereikt. Zoals we van Scandinavisch design gewend zijn, blinkt ook HAY uit in kwaliteit en heeft de collectie een functioneel karakter. Zonder er functioneel uit te zien, overigens. Want het design van HAYmag dan redelijk eenvoudig zijn, maar de uitstraling van het design is groots. De strakke lijnen gecombineerd met ronde vormen, de prachtige materialen en de twee ogen voor de details: HAY heeft een collectie waar iedereen wel iets kan vinden. Je hele interieur samenstellen met HAY? Mag ook, want hoewel de hele collectie kwaliteit en comfort ademt, zal niemand zien dat alles van één merk komt. Niks Ikea-huis, met een HAY-huis ben je verzekerd van een interieur waar iedereen jaloers op zal zijn.

Nieuwe nostalgie zien we in de HAY J-serie

Vrijwel iedereen is bekend met het moment dat je na een lange werkdag thuiskomt, neerzijgt op een stoel en een langgerekte ‘aaaah’ niet kunt onderdrukken. Met een stoel uit de HAYJ-serie collectie wordt die ‘aaaah’ een ‘AAAAH’. Neem bijvoorbeeld de HAY J110 stoel. Deze stoel is de beeldschone uitvoering van quirky, met zijn lange, taps toelopende rugleuning, gekromde armleuningen en ronde, smalle poten. Of de HAY J104 stoel: een lieflijk, elegante stoel die nostalgie ademt zonder oubollig te worden. Wat de stoelen bindt? Hun taps af- of toelopende spijlenrugleuning en de allemansvrienduitstraling. Het beste HAY-idee is dan dus ook om meerdere stoelen uit de HAY J-serie collectie neer te zetten, bijvoorbeeld de HAY J41 stoel, de HAY J110 stoel en de HAY J104 stoel. Dan ben je verzekerd van een afwisselend uiterlijk dat toch via een fijne rode draad met elkaar verbonden is.

HAY J-serie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de HAY. Dat betekent dat wij alle producten uit de HAY J-serie collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteers ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Hay. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.