Actie: -25% op alles van HAY

Je ontvangt nu 25% korting op alle producten van HAY. De actie geldt t/m 28 november.

Over HAY

Het Deense merk HAY is relatief nieuw onder de gevestigde designlabels. Maar sinds de oprichting in 2003 heeft HAY al een onuitwisbare indruk gemaakt op de designindustrie. Rolf en Mette Hay, de grote namen achter HAY, staken diverse Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw jasje en zetten zo Scandinavisch design weer helemaal op de kaart. Een knap staaltje architectuur, het gebruik van duurzaam materiaal en een bescheiden prijskaartje zorgen ervoor dat HAY inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd designlabel. De ontwerpen worden gekenmerkt door kleuren als zwart, wit en pasteltinten in combinatie met een niet-alledaags design.

Kleurrijke HAY Slit Table tafels voor erbij

Naast de ronde variant, vind je nog twee anders gevormde bijzettafels in de Slit Table collectie van HAY. De HAY Slit Table Hexagon bijzettafel 46x46 bijvoorbeeld. Deze tafel is net als alle andere tafels uit deze serie geïnspireerd op het vertalen van papieren origami naar metaal. Daar hebben deze pronkstukken stuk voor stuk hun vorm(en) ook aan te danken. De Slit Table Oblong bijzettafel 49x28 van HAY is ook een bijzonder exemplaar met een unieke vorm. Je kunt deze bijzettafels ook prima met elkaar combineren. Dat vinden ze hartstikke gezellig! In de woonkamer, op je slaapkamer of misschien wel in je hal. Geef jij ze een mooi plekje in je interieur?

HAY Slit Table bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle producten uit de HAY Slit Table collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke bijzettafel uit deze serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een bijzettafel uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.