HAY wandplanken

Een HAY wandplank is niet alleen een mooie vorm van wanddecoratie, maar natuurlijk ook te gebruiken om iets op te zetten. Van fotolijstjes tot souvenirs, of leg er je sleutelbos neer zodat je die altijd bij de hand hebt. Als je een HAY wandplank gaat uitzoeken heb je de keuze uit een plank uit de Pivot collectie of de Bracket serie. De HAY wandplanken uit de Pivot serie zijn allemaal varianten op een uitgesneden cirkel die op een bijzondere manier is gevouwen, zoals de HAY Pivot 1 wandplank. Dat dit simpele uitgangspunt tot zoveel verschillende producten leidt met evenzoveel functionaliteiten, is echt uniek. Ontwerper Lex Pott heeft met deze HAY wandplanken dan ook absoluut een nieuwe twist aan de wandplank gegeven. Kijk snel verder, want op deze pagina vind je alle wandplanken van HAY.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Over HAY

Het Deense merk HAY is relatief nieuw onder de gevestigde designlabels. Maar sinds de oprichting in 2003 heeft HAY al een onuitwisbare indruk gemaakt op de designindustrie. Rolf en Mette Hay, de grote namen achter HAY, staken diverse Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw jasje en zetten zo Scandinavisch design weer helemaal op de kaart. Een knap staaltje architectuur, het gebruik van duurzaam materiaal en een bescheiden prijskaartje zorgen ervoor dat HAY inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd designlabel. De ontwerpen worden gekenmerkt door kleuren als zwart, wit en pasteltinten in combinatie met een niet-alledaags design. Het vernieuwende en speelse ontwerp van de Pivot 3 wandplank van HAY is hier een goed voorbeeld van.

HAY wandplank gaat het hoekje om

Je kent het vast wel, dat ene hoekje in huis waar je net niets mee kan. Daarom heeft de Nederlander Lex Pott de Pivot wandplanken voor HAY ontworpen. Deze bijzondere wandplanken kunnen op en in hoeken worden bevestigd. De Pivot 2 wandplank van HAY kan iedere hoek vullen met een ruimtelijk effect, doordat de wandplank gemaakt is van spiegel. Dit geeft een speels effect aan de ruimte. De plank van de HAY Pivot 4 is juist voor driekwart cirkel en dus een prachtige verlenging van je muur. Zo kan je optimaal gebruik maken van de ruimte die je hebt, zeker als je gaat voor de uitvergrote varianten Pivot 1 XL of Pivot 3 XL van HAY. Beide hebben een breedte van 45 centimeter en een diepte van 22.5 centimeter. Door het innovatieve bevestigingssysteem kan je alle HAY wandplanken op verschillende manieren ophangen. Ideaal, dus!

Andere wandplanken van HAY

Maar met de Pivot serie zijn nog niet door alle wandplanken van HAY heen. Er bestaat namelijk ook nog de Bracket Incl. Shelf collectie. De kleinste uit deze serie is de Bracket Incl. Shelf small met een breedte van 60 centimeter en een diepte van 20 centimeter. Deze HAY wandplank is gemaakt van gepoedercoat staal en is leverbaar in vier kleuren: wit, donkergrijs, rood en groen. In dezelfde serie is er ook een  medium en large HAY wandplank leverbaar. De beugels zijn inbegrepen.

HAY wandplanken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij elke HAY wandplank kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke wandplank van HAY en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een wandplank van HAY, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.