HAY Sowden

Zelden zie je een collectie die zo veel vrolijkheid uitstraalt als de Sowden serie van HAY. Is je keuken toe aan een kleine make-over maar heb je geen zin om de boel te verbouwen? Het antwoord is het aanschaffen van de juiste accessoires. En zeg je accessoires, dan zeg je HAY. In de Sowden collectie zitten misschien wel een paar van de mooiste accessoires van het merk. De items in de collectie hebben duidelijk een retro stijl, waardoor de hele keuken niet alleen stijlvoller zal worden, maar ook kleurrijker. De Sowden Toaster broodrooster blauw bijvoorbeeld, maakt iedereen alleen bij zijn aanzien al vrolijk. Zo’n item wil toch iedereen op het keukenblad hebben staan?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

De HAY Sowden collectie

Welkom in de wereld van HAY! Dit merk is (relatief) nog niet zo heel lang onder ons. Het werd namelijk in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay. Het merk werd echt bekend en succesvol toen de About A Chair serie uitkwam, ontworpen door Hee Welling. Na dit succes hebben ze niet stil gezeten en verschillende collecties uitgebracht. Een van hun specialiteiten is zeker het ontwerpen van accessoires, en de items uit de keukenaccessoires collectie van HAY zijn daar allemaal stuk voor stuk een goed voorbeeld van. De verschillende producten uit de serie zijn voor HAY ontworpen door George Sowden, een ontwerper en productontwikkelaar. Wij zijn fan!

HAY Sowden keukenaccessoires

We bespreken graag een paar parels uit de HAY collectie nog wat uitgebreider met je. Ten eerste: de kleurrijke zout- en pepermolens. Deze zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel. Ze zijn namelijk voorzien van een keramische molen waarmee je de grootte en grofheid van de zout- of peperkorrel kunt aanpassen. De items uit de collectie zijn stuk voor stuk gemaakt van roestvrij staal en hebben vaak meerdere kleuren. Alle Sowden items passen perfect bij elkaar, dus schroom niet en schaf al je favorieten aan. Bijna alle items zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en verschillende maten, dus voor ieder wat wils. Onze persoonlijke favoriet? De prachtige Sowden Kettle waterkoker 1.5L!

HAY Sowden collectie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de HAY Sowden collectie. Dat betekent dat wij elk product uit de HAY Sowden collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de HAY Sowden collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de HAY Sowden collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.