Naar boven
Sorteren op

1-36 van 42 producten

Over HAY design

HAY is een jong en hip designlabel uit Denemarken. Het label is in 2002 door Rolf en Mette Hay opgericht met als doel om hoogwaardig, vrolijk en tijdloos design te maken dat betaalbaar is. Met als doel dat zoveel mogelijk mensen ervan kunnen genieten. HAY is een korte tijd uitgegroeid tot een designlabel van wereldformaat en is ook binnen Nederland ongekend populair. De collecties van HAY zitten vol meubels, lampen en woonaccessoires die door getalenteerde en internationale ontwerpers ontworpen zijn. De items zijn veelal van duurzame materialen gemaakt en zijn voorzien van een vrolijk en fris karakter waarmee ze zich onderscheiden. Dit zorgt ervoor dat de meubels, lampen en woonaccessoires van HAY in woonruimtes, werkruimtes en openbare ruimtes geplaatst kunnen worden. Deze veelzijdigheid zie je ook in de collectie salontafels van HAY goed terugkomen.

Talrijke salontafels van HAY

De salontafels van HAY laten zien dat een eenvoudig en veelzijdig karakter niet betekent dat je een salontafel als saai kunt bestempelen. Integendeel: de salontafels van HAY hebben allemaal een uniek en sprekend karakter. Zo heeft de Tulou salontafel 55 een heel eigentijds karakter en komen industrieel en klassiek terug in de Rebar salontafel 100x104. Het ruime aanbod salontafels zorgt er in elk geval voor dat er hoe dan ook een geschikt exemplaar voor jou tussen zit. Zo vind je bijvoorbeeld in de Copenhague collectie en Pyramid collectie ook verschillende salontafels. De meest geliefde salontafels vind je toch wel terug in de moderne Tray Table collectie. Het tafelblad van deze tafels kun je ook als dienblad gebruiken. Ideaal voor in de kleinere ruimtes dus.

HAY salontafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle salontafels van HAY kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij HAY. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

 

HAY
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Salontafel
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Ontwerper
Op voorraad