HAY Noc

In de HAY Noc collectie vind je lampen die altijd goed van pas komen. Naast dat ze hartstikke functioneel zijn, verdient het ontwerp ook de nodige aandacht. De HAY Noc wandlamp LED is daar een mooi voorbeeld van. Deze lamp geef je een mooi plekje boven je bed, in je woonkamer of simpelweg in de hal. Het is eigenlijk maar net waar je hem goed kunt gebruiken. Waar je hem ook ophangt, hij kijkt in elk geval goed met je mee en is behulpzaam. Hierdoor kun je op het moment dat jij het wenst profiteren van optimale verlichting. Dus pak je favoriete boek, je lievelingstijdschrift of simpelweg de krant er maar vast bij. Met deze wandlamp lees je het in één adem uit. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

HAY design

HAY is één van de meest verkochte merken bij Flinders. Dit hippe designlabel is in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay. Zij staken diverse Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw jasje en zetten zo Scandinavisch design weer helemaal op de kaart. Een knap staaltje architectuur, het gebruik van duurzaam materiaal en een bescheiden prijskaartje zorgen ervoor dat HAY inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd designlabel. Naast banken heeft HAY ook prachtige barkrukken, plaids en lampen in de collectie. De ontwerpen worden gekenmerkt door kleuren als zwart, wit en pasteltinten in combinatie met natuurlijke materialen als hout en katoen. Strakke lijnen en het weglaten van overbodige details zorgen tot slot voor de minimalistische look die typerend is voor Scandinavisch design.

Praktische HAY Noc lampen

Deze collectie wordt gekenmerkt door kleine, praktische lampen die in vrijwel elke ruimte tot hun recht komen. De HAY Noc klemlamp LED klem je eenvoudig op de plek waar je hem nodig hebt. Hij verplaatst zich eigenlijk het liefst door het hele huis heen om je op welke plek dan ook van dienst te zijn. De lamp is verkrijgbaar in de kleuren donkergrijs, groen, rood en wit. Hierdoor zit er vast een exemplaar bij dat bij jouw smaak past. Dit fraaie exemplaar heeft een breedte van 10,2 centimeter, een diepte van 14 centimeter en een hoogte van 25 centimeter. Hij zal niet al te veel van je ruimte in beslag nemen, maar zorgt wel voor hetgeen je verdient: het licht dat je op dat moment nodig hebt. Met de aan- en uitschakelaar bedien je deze klemlamp eenvoudig.

HAY Noc bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle producten uit de HAY Noc collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van HAY en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.