Sorteren op

1-36 van 76 producten

Design van HAY

HAY is een jong, Deens designlabel dat in 2002 door Rolf en Mette Hay werd opgericht. Het label is in een relatief korte tijd uitgegroeid tot een volwaardig designlabel met uitgebreide collecties. Deze zijn door getalenteerde, internationale ontwerpers ontworpen. De About a Chair stoelencollectie van Hee Welling is misschien wel de meest uitgebreide collectie en zorgde voor een grote doorbraak waardoor HAY ook binnen Nederland ontzettend populair werd. De collecties zitten vol meubels, lampen en woonaccessoires die zich door duurzame materialen en een vrolijk, tijdloos karakter onderscheiden. Dit zorgt ervoor dat de designproducten van HAY ook erg geschikt zijn voor op werkplekken en in openbare ruimtes. Zo vind je in de collectie ook tafels van HAY die je in werkelijk iedere ruimte kunt plaatsen.

Tafels van HAY voor elke ruimte

Zoals je kunt zien, bevat de collectie tafels van HAY voor iedere ruimte en elk type gezelschap. Zo is de Triangle Leg tafel 250x85 van HAY er voor bourgondische levensgenieters. De Pyramid Café 21 tafel 70x70 is er daarentegen bijvoorbeeld voor in kleinere eethoeken of, zoals de naam suggereert, cafés. De About a Table AAT20 tafel 128 is speciaal voor alle liefhebbers van de About a Chair collectie. Na het grote succes van de door Hee Welling ontworpen stoelen kon een reeks bijpassende tafels natuurlijk niet ontbreken. Zo heeft deze ronde tafel een eenvoudig, tijdloos ontwerp waardoor hij erg veelzijdig is. Op zoek naar een bureau? Dan kunnen we je het CPH190 bureau 150x70 gelakt eiken en de Pyramid 01 tafel 140x65 van harte aanraden.

HAY tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle tafels van HAY kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij HAY. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

HAY
Filters
Productsoort
Eettafel Tafel
Kleur
Ontwerper
Geschikt voor
Op voorraad
Prijs
>>
<<
   
Update